Gulsumaya Merhaba güzel anneler. Izmirde hastane doktor önerileriniz var mi?medical parka giden varmı kafam karışık ilk gebeliğim herşeyi konuşabileceğim sorabileceğim iyi ve güler yüzlü bir doktor arıyorum 😌
Zeynep0606 Gulsumaya karataş irem hepyilmaz medicana hastanesinden geldi muthis bir doktor tavsiye ederim 🥰
ozgeecbn Gulsumaya can hastanesi irfan özer bende yarın ona gidicem baska doktora gidiyordum , herkes cok memnun 16.haftamiz yarin cinsiyeti öğrencez insallah 🥰
Gulsumaya Zeynep0606 çok teşekkür ederim size de aynı soruyu soracağım muayne ücretini de öğrenebilir miyim
Gulsumaya Oykuaygun tamam canım teşekkür ederim muayne ücretini de öğrenebilir miyim karşılaştırma yapmak adina
Buse919221 Gulsumaya ben özel doğum sigortası yaptirdigim için şuan odemiyorum ama 275 TL civarı oldu diye biliyorum medicalpark muayene ücreti
Zeynep0606 Gulsumaya cnm muayne ucreti 95 tl fakat hastane ile anlasmali bir abla var ben onun araciligi ile gidiyorum 60 tl oduyorum istersen yardimci olurum numarasini veririm gorusursun bayanla
Zeynep0606 Gulsumaya dogum ucreti renkli usg lerde de fiyatta indirim aliyorum 2. Cocugumuda bu dedigim bayan sayesinde o hastanede yaptim simdi 3. Ye hamileyim yine onun araciligi ile gidiyorum
Gulsumaya ozgeecbn yaaa çok güzel hayırlı uğurlu olsunnn:) hepimiz sağlıklı sıhhatli kucağımiza aliriz inşallah
Serene001 Gulsumaya Prof. Dr Haşmet Mesut Özsoy….. çok Babacan bir doktor son aylarımda tanıştık sadece doğum doktoru değil aynı zamanda psikolojik olarak beni çok iyi hissettiren bi doktor
Gulsumaya Zeynep0606 çok teşekkür ederim güzel ilginiz için. Iyice bi düşünelim size ulaşırım buradan gerekince tekrar çok çok sag olun ne güzel kalpli insanlar var burada ❤