Serpil3413 Kızlar 28+5 günlük olduk şükür ama bebegimin hareketleri azaldı hissetmiyorum sizdede var mı böyle bir durum ve belim ağrıyor ayakta kalınca ayaklarımın üstünde fazla duramyrm
Eylul58 Serpil3413 Bizde 28+5 iz birkaç gün çok azdı hareketleri kontrolüm vardı zaten, doktora sordum normal dedi, hiç hissetmezsen sorun ama Ballı sütle falan dene içince kıpırdamıştır benimki. Sırt agrim çok oluyor benim de iş yapmaya gelemiyorum valla
urazaslan Serpil3413 27+6 yız bebegim 3-4 gündür çok az hareket ediyor. Sürekli uyuyor ben dürtünce vuruyor. Tatlı yesemde yok yani… Ayakta biraz fazla durayım bel ve kasık ağrım oluyor :(
Serpil3413 urazaslan benimde bel kask agrım var 27de iyi hissedyrdum ama bu hafta azaldı vajinamda baskı var endişelendim ben birde 3 4 gündür sürekli ayaktayım ondan olabilirmi acaba hissetmemem
urazaslan Serpil3413 bol su iç ve sıkışana kadar sol tarafına yat illaki etmesi gerekiyor. Hareketlerini say kuzum
Eylul58 Serpil3413 Bi hastaneye git istersen için rahat etsin baskiyida söyle enfeksiyon da olabilir bebekte
Ozlemust Benimde ayağa kalkınca bacak ağrım oluyor bacak arası yukarı kısım sizde var mi böyle bir ağruçı 2 haftadır çekiyorum😔
Serpil3413 Eylul58 doopler yok burda ben sağlık ocağına sordum dedim bebeği hissetmiyorum gelsem kalp atışını dinleyebilirmisiniz dedi cihaz yok bizde