NilayRuya Benim bebişim daha kendini gostermedi de ablaları 🙈 19 haftalık oldu doktorumuz kalça yapısı kıza benziyor dedi, öyle tahminde bulunup doğru çıkan oldu mu?☺️
BTSG04 NilayRuya bende 19 haftalık ve cinsiyetini göstermdi. Benimde geçen annem baktı karnın ve kalçaların erkek bebek gibi dedi 🤷🏻♀️ haftaya görürsek cinsiyeti doğru teorimi tespit edicem 😂😂
mom6565 NilayRuya canım benimde 20 haftada aynısını dedi kemik yapısi fln kız dedi sonra gitmeidm bir daha .
annee27 NilayRuya bebegin kalcasina bakip yorumlayan dr ilk defa duydum.canim arkadan bacak arasina bakmistr belki erkekse testisleri belli olabilir diye de bakmis olabilir arkadan cnm 😊
Mnevvr53 NilayRuya benim ilk gebeligimde kalcasindan bildiler kizim gostermiyordu doktor poposu kiza benziyor dedi
annee27 BTSG04 bnm.kocamandi ogluma hamileydim erkek bebekler kendini cok cabuk belli eder kizlar ugrastrr iki oglumuda 12 gordum arkadslarimn kizdi 20 ye kadar ugrastrdilar cin yuzuk makas bicak aserme hepsi uydurmaca iki hamilelik gecrdm ikiside cok zitti ikiside erkekti suan hamileyim yani ne aci ne eksi ikiside basima geldigi icin merakla dr ne dicek diye bekliyorum 12 de gorurse erkek goremezse kiz 😅😁
BTSG04 NilayRuya bendeee 🙈 bi öğrensem hemen alışverişe başlayacam zor duruyorum 😂 çin takvimi, yüzük testi hatta dün eşime yastık altına bıçak ve makas koydurdum benimle dalga geçti ama işte bir umut bişeyler yapıyorum 😂😂
NilayRuya BTSG04 Allahta seni güldürsün emi 😁😁😁 doktor niye baksın kalçama ayyy moralim düzeldi çok sağol 😁😁😁😁
BTSG04 NilayRuya 😂😂😂 ayy ne bileyim benim karnıma baktı büyümüş dedi yani ne bilim herşey olabilir 😂😂 ayy gül ya en azından buna sevindim moralin düzeldiysr 😊😊😊
BTSG04 NilayRuya düzenleniyorsa düzelt ne diyeyim belkide ben yabancı ülkede doğdum büyüdüm benim algımla düşünme 😂😂