Melike1414 Blackk34 merhaba bende rahim agzında polip olduğunu öğrendim ve 10 haftalık gebeyim şuan. Hamileliğe engel olmadı. Fakat şuan aldırsam mı aldırmasam mı diye düşünüyorum doktorunuz size ne dedi
Melike1414 Blackk34 merhaba bende rahim agzında polip olduğunu öğrendim ve 10 haftalık gebeyim şuan. Hamileliğe engel olmadı. Fakat şuan aldırsam mı aldırmasam mı diye düşünüyorum doktorunuz size ne dedi
Blackk34 Melike1414 ben de 26 haftalık gebeyim şu an benim de engel olmadı, benim rahmin içindeydi problem olmadı şimdiye kadar. Siz neden aldırmayı düşünüyorsunuz hamile iken? Bir sıkıntı mı var?
Melike1414 Blackk34 erken doğuma yada bebeğin kalbinin durmasına sebep olabiliyormuş. Tabi boyutu önemli. İlla olacak diye bişey yok ama endişelendim ben. Doktor bana ya doğum sırasında ya da doğumdan sonra aldır dedi
Blackk34 Melike1414 şimdiye kadar perinatolog hariç 7 farklı doktora gittim hiç bu konu ile ilgili bir şey söyleyen olmadı neden acaba🙄
Melike1414 Blackk34 doktorlar demediyse endişenlenmeyin siz benimki kulaktan dolma bilgi ama baya bi telaşlandım bende kısansürede başka doktore görüneceğim