Samira34 merhaba markette gtmiştim elimdekı poset cok az agırdı eve geldim idrarım vardı ama sıkısmamıstımzaten ama montumu cıkarırken az kılotumu ıslatacak kadar su geldı ıdrar mı yoksa su mu anlamadım cok korkuyorum 24 haftalıgım
MomD Samira34 tutamadın birden aktı mı canım? Yoksa eve geldiğinde iç çamaşırında ıslaklık mı gördün? Islaklıksa eğer terlemişti olabilirsin bende bi yere gidip geldiğimde atletim sütyenim iç çamaşırım ıslanmış oluyor terden
Glbngrsy Samira34 hiç korkmayın su kesesi patlasa foşur foşur bacaklardan akıyor asla tutamıyorsun. Öyle azcık gelip de durmuyor. Takip edin siz ve lütfen ama lütfen ağır kaldırmayın, yukarılara uzanmayın bişey almak icin ve yatın dinlenin.
111 Samira34 aynı durumu birebir bende yaşadım marketten poşet taşırken bende çok korktum dr aradım ıdrar olabilir dedi su olduğuna eminim ondan sonra onemsemedim cnm korkma ama yine de rahat etmiyorsan dr gorunursun
720berra- Samira34 su olsa ara ara gelir yürüdükçe falan benimki öyle olmuştu sızıntı şeklinde gelmişti akşamdan diğer sabaha kadar ara ara geliyordu
111 Samira34 yok canım bende dikkat etmiyodum suan düşük tehlıkem var ama o gelen suyla alakalı değil korkma