SineMina 11 haftalik mide bulantisi son hiz devam ediyor kasik agrisi karin agrisi var halsizlik uyku hali hala devam ediyor ne zman normale donerim merak ediyorum sizin nasil geciyor ?
Archaeologist SineMina bizde 11+4deyiz cnm şükür benim bulantım fazla olmadı ve gecti şimdi bacak krampları basladı gece özellikle ikili tarama testi yapılacak 2 gün sonra öyle c nm sende durumlar nasıl
Ferahfezaaa SineMina benimde 11 haftalik sadece kokularla başım dertte , ilk gebeligimde de böyleydi nerdeyse gün gün hatırlıyorum 15 gün sonra turp gibiyiz inşallah:) umarım sizinki hemen düzelir
SineMina Archaeologist 2li tarama yaptrmayi dusunmuyorum bnde konstrolumuz var 13. Haftada cinsiyetini ogrenebililirim ins
Kbra007 14.haftaya kadar ben de aynıydım sonra kesildi mide bulantısı falan kalmadı iştahım bir açıldı pir açıldı 😊
Archaeologist SineMina anladım cnm doktorum bana önerdiği için yaptırıyorum hayırlısı Bi de ultrasonda bebişi görmek heyecan verici ondan da fırsatı kacırmak istemiyorum
Haticee0393 Bende 11+4 oldum kızlar çok kasık ağrım var rahimde batmalar oluyor sanki normal diye okudum sizde böyle belirti oldu mu hiç bildiğiniz iğne batar gibi oluyor
SineMina Haticee0393 kasik agrim ve karin ağrim cok oluyo ama igne batma gibi olmadi herkesin hamilelgi farkli geciyo canim normaldir yani ilk gebeliginse rahimde buyuyo zaten normal yani
Archaeologist Haticee0393 canım normal ağrılar olabiliyormuş rahim genişlediği için doktorum bana kanama yoksa korkma olabilir normal dedi