Nasel Kızlar 11 haftalık hamileyim cinsiyetini çok merak ediyorum öğrenen arkadaşlar kız veya erkek çocuklarında bariz belirtiler var mı ?😊
Lina998820 Nasel şuan olmaz herkeste farklı şeyler gösteriyor ama sen annesi olarak az çok hissedersin ne olduğunu. Ben en başından beri erkek olduğunu hissediyordum yanlış olmasın ya 16 ya da 17 haftasında öğrendim ama alttan muayeneyle 12 haftasında da belirliyorlar
Kubra-1990 Nisan30 benim de 4 yaşında bir kızım var 13 hafta hamileyim ben de cinsiyett konusunda bi hissim yok merak içerisindeyim ☺️
Nisan30 dilaraRecep ilk mavi battaniyeli bir bebek görmüştüm öğrendiğim sıralarda sonra kız bebek de gördüm ama 🤣 kızımda hep kız bebek görüyorum rüyamda diyor ona güveniyorum 🙈 sanırım kız olacak
dilaraRecep Nisan30 bence kizin kız istiyodur ondan ole goruyorsundur mavi baddaniyeli gorduysen oglan olabilir bende pembe baddaniyeli gormusdum cok tatli bebiş 😊
Sedagll Bende çok merak ediyorum yaa 15 ocakda gideceğim doktora bakalım cinsiyeti ne olacak o zaman 13+3 olacağım inşallah öğrenebilirim ya
Sedagll İkinci hamileligim geçen sene bu zamanlar gelecek ay doğum yapacağım günü bekliyodum şimdi ise diğer çocuğumun cinsiyetini öğrenmek için gün sayıyorum
Nisan30 dilaraRecep evet baştan beri kendine bir kız kardeş istiyor 12. Haftamda doktor erkek demişti 13. Haftada emin değilim ama kız gibi dedi birazda o beni muallakta bıraktı gönlümüzden geçen hakkımızda hayırlı olsun insallah 🤲🏻
dilaraRecep Nisan30 16.haftadan sonra netlesir sağlıklı olsunda kız erkek fark etmez ama Allah her iki duyguyuda yaşatsın herkese inşallah 💞
Ylzozprn İlk bebeğim erkek onda hiç bulantım kusmam olmadı şimdi ikinciye hamileyim ALLLAHın izniyle kızım olucak 13.haftaya kadar sabah aç Karnına neredeyse hergün sarı su kustum farklı oldu yani cinsiyeti ile ilgisi varmıdır ama onu bilemem