Alperefet Elifgrgn yaptırdım ben gelip kolumdan kan aldılar 15 gune sonuç çıktı intergen firmasına 2600 tlye yaptırdım
idiloska Elifgrgn geçen hafta yaptırdım sonucunu bekliyorum. Genoks’tan yaptılar, Ankara’dan geldiler.?
masallarin Elifgrgn Prena firmasi alaninda baya uzman testi amerikaya gonderiyor sonuc yurt disindan 15 gunde geliyor allahin iznile bende haftaya yaptiracagim
Elifgrgn Alperefet benim ikiz gebelik oldugundan tarama testleri olmuyor doktorum buna yönlendirdi ama yapmakla yapmamak arasında kaldim sonuçta iyide çıksa doğuracağız Rabbim korusun başka da olsa doğuracağız ama nedir ne değildir bilemiyorum aradim konuştum gerçi bilgi aldim ama insan yine tereddütte kalıyor bende sizlere sormak istedim ? Yapanlar daha iyi bilgilendirir diye😊 fiyat olarak ta 3.150 tl dediler bu arada gerçi firma olarak hic sormak aklima gelmedi doktorum gönderdiği için..
Elifgrgn Gull_94 evet oda dahil kanina falan da bakıyorlar mis herahngi baska bisey de var mi yok mu falan diye konuştuğum beyefendi bilgilendirdi beni bu şekilde..
idiloska gulsahgul26 doktor bana yaşımdan ötürü ikili üçlü yerine bunu yaptıralım dedi, ikili üçlü test yaptırmadım, nifty yaptırdım. 38 yaşındayım ilk gebeliğim.
Elifgrgn gulsahgul26 benim tarama testleri olmuyor ikiz gebelikten dolayi doktorum cogul gebelikte sadece bu tarama testi oluyor dedi oda zaten turkiyede yapilmiyor bunu yapan firmalar var anlasmali fransaya gönderiyolarmis 10 gun icersinde sonuc ta çıkıyormuş
Elifgrgn Gizemceylan masallah sizinki en pahalısı duyduğum olsun sonuçta hersey evlat icin de yapılır mecbur ama bu konuda gerçekten hic insanlari düşünmüyorlar…
Gull_94 Elifgrgn ozaman yaptrdıgım test bu prena testı yzıyodu ustunde 12haftalıkken kan alındı snclar 1 hafta ıcınde geldı bana
idiloska Elifgrgn fetal dna benim kanımdan bebeğim dnasını ayrıştırıp kromozonal hastalıklara bakıyorlar.
Gizemceylan Elifgrgn ben hastane yaptırıyor sanıyordum insan başına gelmeyince bilmiyo tabi doktorum burayı söyledi bende hiç araştırmadım canım çok sıkkındı konuştum yaptırdım hemen
masallarin Elifgrgn prena testin fiyatida 3500 tl bir yakinimiz vasitasiyla 2800 e kdr indirdiler haftaya yaptiricm allahn iznile cok heycanliyim :))
masallarin Gull_94 bende prenada yaptiricm emel hanm diye birisi ilgileniyor sonuclar icin 2 hafta demisti ama 1 haftada ciktimi sizinki
Gglhtrk Biz de yaptırdık bir çok kromozomal bozukluk ve sendromun incelemesini yapıyorlar,doktor yaşım 38 olduğu için istemişti.İkili üçlü dörtlü yaptırmadık o yüzden