ZeyHus33 Selinbam banada bepantol yazmıs tı saolsun kızım pişik gecirdi elimde krem yoktu onu kullandım bende kaldım ortada 😀
baby0615 Merve_bdk benim de şimdiye kdar el ve ayaklarda şişme sorunum yoktu. Birden oldu. Yüzüğümü kesmek zorunda kaldık. Ayakları hep düz uzatmak ya da yukarı kaldırmak gerekiyor. O zaman geçiyor.
Merve_bdk baby0615 evet dünden beri asılmış gibi saat başı uzanıyorum 😔 inşallah bu problemimiz biran önce gecer 🤲
EzgiPektas1 Gzdsrm çok canım tatlı isterse gün içinde bir tane kuru kayısı yiyorum ya da meyve akşama bırakmıyorum çünkü açlık şekerimi dengede tutabilmek için gün içinde yiyorum çok sende öyle yapabilirsin ama ölçüp bak düşükse öyle ye ve çok değil azcık😇
Gzdsrm EzgiPektas1 canim benim diyetimde nerdeyse her ogun 1 tane meyve var onu yiyorum zaten ama can bu cikolata falan istio malesef😂
Civcivimm00 Merhaba bişey sormak istiyorum 28 haftalığım dün doktor biraz tombik dedi 1300gr bebek.Benim gibi bu kiloda olan bebişiniz var mı?ilerisi için sorun olur mu acabaa
Eerrennn_ Civcivimm00 canım 1500 olan vardı bu haftalarda. Norml bence 1300 benimde yarın kontrolüm var 28 hafta olduk yarın bakalm bizimki kac cikacak