Hatice_ikizannesi 14 haftalık hamileyim covid test sonucum pozitif çıktı hamilelik sürecinde atlatan var mı
Fadimeali Hatice_ikizannesi ben atlattım ilac vermediler bol portakal mandalina c vitamin yüklü ne varsa yedim bol süt ictim Rabbime şükürler olsun atlattım
ece_2206 Hatice_ikizannesi ben geçirdim bir buçuk ay kadar önce çok ciddi semptomlar göstermedim Allahtan ama burun tıkanıklığı devam ediyor hala
ZeyAk @Hatice_ikizannesi merhaba ben atlattım neredeyse 1 ay olacak. Moralinizi bozmayın bebişlerin anneleri koruduğuna inanıyorum. Bol su ve C vitamini alın inşallah hafif bir şekilde atlatırsınız.
Hatice_ikizannesi ZeyAk Allahım korusun çok geçmiş olsun çok zor bi durum C vitamini D vitamini hiç eksik etmeyin demişlerdi ben kendimden çok bebeklerime geçermi diye endiselendim Allahtan onlara geçmiyormuş
Vesile001 Ben covid atlatalı 10 gün oldu. Ateşim olduğunda parol kullandım. Ekstradan C ve D vitamini aldım eczaneden, doktorumun bilgisi dahilinde. Bol su içtim. Zor geçti sürekli ateş üşütme ama çok şükür geçti. Sadece kuru öksürük kalıyor.
Hatice_ikizannesi Vesile001 çok geçmiş olsun C ve D vitamini doktor önceden vermisti yine devam ediyorum zaten Allahım tüm hastalara şifa versin cok zor
Hatice_ikizannesi YarenSmile canım şuan 2. Günümdeyim şuanlık bişey olmadı inşallah da olmaz sizin de mi pozitif
Fadimeali YarenSmile oluyor tat alamiyor koku kaybida oluyor bende yeni atlattım bol c vitamin ve süt tüketin benimki öyle geçti
MKycgl Fadimeali 38 haftalık gebeyim valla korkuyorum korona mı pldum diye doğumuma 12 gün kaldı. 2 gündür çok halsizim kolumu kıpırdatacak halim yokkoku tad kaybı yok ama bi kaç gündür baş ağrısı var hafiften sanki nezle grip olmadan önce bi baş ağrısı olur ya o gibi. Evden de sışarı çıkmıyorum amaa. Ne gibi belirtilerle başladı aydınlatır mısınız 🙈
Fadimeali MKycgl valla benim siddetli baş ağrım vücut agrim oldu iki kez serum takildi ama son takilan serum beni iyi etti ama ağız tadım ve koku kaybım vardi doktorum bi test yap dedi yaptım pozitif çıktı ama rabbim güç verdi sağlıklı beslendim c vitaminli meyveler yedim ve ilac kullanmadım bi süre vitamin falan öyle geçti gerçekten rabbim koruyor iki canlıyız diye bende hic dışarı çıkmadım ama bi şekil bulaştı banada
Hatice_ikizannesi MKycgl canım benim normal grip gibiydi covid belirtisi yoktu aldırış etmedim şiddetli baş ağrım vardı acile gittik 2 tane serum taktılar iyileştim içime kuşku düştü 1 2 gün sonra testim pozitif çıktı
Hatice_ikizannesi Fadimeali şükürler olsun ki hepimiz atlattik Allahım bebeklerimizi korudu bende hiç tat koku kaybı gitmedi grip gibi geldi geçti dîşarıya hiç çıkmıyodum zaten 10 günü geçiktir kanamamdan dolayı yatıyodum eşimde güvenlik kimseyle görüşmüyor bu hastalık nasıl geldi anlamadım eşimede test yaptırdık negatif