esra_p Merhaba arkadaşlar🤗 Hamile kaldığımdan beri sivilcelerim çıkmaya başladı. Ergenlikte bile bu kadar çıkmamıştı. Siz neler yapıyorsunuz bu konuda? Etkili bir öneriniz var mı?
Srnysl esra_p ay aynı durumdayım ben de bu gebeliğim de ergen gibi sivilcelendim resmen özellikle cenemde çıkıyor geçmiyor da
Hd8 esra_p arifoğlunun çay ağacı yağını olan sivilceye sürüyorum canım kurutuyor ama sivilce çıkmasına engel olmuyor maalesef.
Oysul esra_p açıkçası hicbir şey yapmadım. Çünkü mesela bende birden çıkıyor çene bölgemde. Sonra aniden geçiyor bebek yüzü gibi oluyor. Bir öyle bir böyle derken yolun sonuna yaklaştık 🤣🤣
Zafsim0801 Kız bebek annenin guzellıgını alır derler benımde. Öyle oldu ilk haftalar çok cıktınsuanda hiç bisey yok sürekli temız tutup güneş kremi kullanıyorum
Gamzeakd Mom5 geçti mi peki bende aynı dertten muzdaribim çok fena suratım leke kalacAk diye korkuyorum 🙈
Gamzeakd esra_p benim çene yanağım anlım doldu normalde hiç sivilce çıkaran bi insan değildim . Oğlumun hamileleğinde yüzüm o kdar temizdiki şimdi çok kötü yaa 🙈 ama bebelerimiz için krem de süremiyoruz zararlı diye bebe şampuanıyla yıkıyorum bende yüzümü ama geçmiyor 🙈
Mom5 Gamzeakd düzenli olarak kullanırsanız bide sivilcelere dokunmazsanız kısa sürede söner ve geçer canım
Svcnbydmr Bende de oldu madecasol kullandım yüzüm kızardı alerji oldu hemen bıraktım. Sinoz kil kullanıyorum çok şükür temizledi hepsini geçti sekizinci aydayiz çok şükür bı problem kalmadı ☺️
Gamzeakd Svcnbydmr sinoz kullanabiliyor muyuz ? Hamileyken çok tavsiye etmiyorlar ya 🥰evde var benim bioderma temizleme jelim sinozum flaan ama bişi olur diye kullanamadım 🙈
Svcnbydmr esra_p beş dk da kızarınca sildim hemen zaten vücut alerjik reaksiyon veriyo. Üç aydan sonra uygun görüyor Dr ama kendi Dr unuza kesinlikle danışın. Sinoz zararlı değil içeriği kil olduğu için
asyahumam Ben doğal gül suyu kullanıyorum hatta dün iki tane çıkmış moralim bozuldu süreyim dedim pamuklu sabaha cidden hiç kalmamış gibiydi. Ayrıca La Rocheun yüz temizleme ürünleri de güzel, biraz pahalı ama uzun süre gidiyor tavsiye ederim
esra_p Svcnbydmr madecasol ü çok ince tabaka halinde sürmek gerekiyormuş yoksa bu şekilde kızarıklık yapıyormuş yani alerji gibi değil sizinki de muhtemelen.
Svcnbydmr Gamzeakd Bioderma sivilce yaptı bı çok ürün kullandım ama sonuç alamadım sinozu da arkadaşım tavsiye etti kullandım şuan bir tane bile yok mutluyum 😁