Kahvelim_ iraz4 göbeğin üzerine alyansı koyunca ileri geri sağa sola ise erkek kendi etrafında dönüyorsa kız dimi
La_Liberte Beyazmelekkk Genelde yumurtlama tarihimiz adetimizden 14 gün sonra olur tabi bu düzenli bir adet döngüsü için geçerli. Ancak bazı kadınların değişir bu durum. Mesela benim son adet tarihim 20 Kasım ama yumurtalarım Aralık’ta çatladı
Beyazmelekkk La_Liberte adete göre 1 hafta gecikme var USG de. O zaman ben 20 eylülde mi döllenmiş oluyorum veya 20 eylülü geçmişte olabilir mi ? .bebeğin haftasına göre o gün dollendi sanıyorum ben😅
Beyazmelekkk La_Liberte sat 13 Eylül ama USG de bebek 20 Eylül gününden başlamış gözüküyor haftaya göre bakınca.
La_Liberte Beyazmelekkk büyük ihtimal Ekimin ilk haftası yumurta çatlamış ve döllenme oluşmuş. Tabii en iyi doktor bilir 😊
La_Liberte berry123 eğer Haziran ayında yani zamanında döllenme gerçekleştiyse kız biraz geç yani Temmuz ayında gerçekleştiyse erkek
prensesim35 La_Liberte googleye çin takvimi cinsiyet hesaplama yazdım orda doğum tarihi son adet tarihi soruyor yazıyorsun sonucu söylüyor
prensesim35 La_Liberte yani ama kızım olacak her site aynı olmuyo bazılarında kız çıktı o yüzden güvenmiyorum 🤷♀️