Yagmur_mom D3 vitamini yazdilar saglik ocağından doktorum kesinlikle kullanma dedi bilgisi olan varmi
Beyzan Yagmur_mom evet sağlık ocağının yazdığı baya katkılı önermiyor kimse onu ben onların verdiği d viti oğluma da vermedim kendim de içmedim hiç.
Sibelleo Meraba ben 12+6 yım. İştahım hala yok. Kokulardan rahatsızlığım çok kalmasada hala komşunun yaptığı yemeğin kokusu beynimi delip geçiyor. Hiç kusmadım. Hiç öğürmedim. Ama mide yanması ve yemeklerden uzak durma durumum hala devam. Sizlerin nasıl?
Beyzan Ben de 12+5 deyim ikinci gebeliğim. Oğlum 22 aylık. Bu sefer çok kusma ve bulantı oldu. Ayakta kalacak kadar yemek yiyebiliyorum iki lokma şekerli bir şey yesem saatlerce midem bulanıyor.ikili test yaptırdım. Sonuç henüz çıkmadı Dr sonuç için gel he cinsiyete de bakarız dedi. Halsizligim yok ama midem beni bitiriyor. Prilam verdi Dr ama emzirme döneminde icilmiyormus. Doğal yollarla bir şeyler yapmaya çalışıyorum
idiloska Çarşamba nifty test yapıldı, Ocak başı sonuç çıkacak, ense kalınlığı ve burun kemiği ölçmeye çalıştı doktor çok hareketli zor ölçüldü. Çok şükür ense kalınlığı iyi dedi.