Evettt kizlarr prensesime kavustum cok sukur. Haziranda beklerken dogumu mayista geldi prensesim 35.6 haftalik hamileydim bu pazartesi kontrolum vardi gun bekliyordum 2 gundur geceleri ansizin giren sancilar cektim ben yalanci sancidir die cok umursamamstim karnm kasiliyor ve alt tarafa baski oluyordu ki bu sekilde 3cm acikligim olmus esimle duramadk cuma gunu gelip hemn muane olalim dedik yolda gelirken dermansiz bitkindim ve hafif sancim vardi sabah 7 bucukta hastaneye giris yaptim direk ebelerin yanina ciktim onlar nst istediler zaten doktorun ister dediler ve nstde sancilarim cikti doktorum geldi 3cm acikligin var hemn yatis yapiyoruz normal dogum olcak dedi ben saskin doktora bakip bu hafta icinmi olcak die bir soru sordum korku icimi kapladi aglamaya basladm sagman yaptilar onunla icimdekileri bosalttirdilar ve odama gectim sakince herseyden habersiz ben surekli nstye bagli kaldim ebeler tekrar kontrole geldiginde aciklik 4cm olmus dediler ve sancilar sıklassin yavas yavas doguma hazrlansin die suyumu patlattilar bebeimin basini duzelttiler ve gittikce artan sancilar esliginde devam ettim tarif edilemez bir sanciydi girince yerimde duramiyrdum ebeler her kontrole geldiginde acilmalarim artmisti o arada annmlrr geldiler yanima ve az bi dozda suni sanci verdiler ikinci doza gerek kalmadi cunku kendi sancilarim cok siddetliydi hemn dogum haneye aldilar annem yanimdaydi hix doguramiycam sanmistim ikin dediler os anviyla ikinma nasil onu bile bilemedim. Taki aciklik 10 cm bulunca annm o vakte kadar hep yanimdaydi ebeler catala cik dediklerinde geliyor cikamam korkuyorum die agladimi biliyorum bi kuvvet ciktim doktorum geldi bende ikinma istegi geisti 2 ikinmada kizim dogdu ve cektigim tum acilar gitti bacaklarimin titremesi dermansizlik agri hic bisey kalmadi kizimi oan kollarima verdiklerinde sadece Allaha cok sukur deyip agladim elimi tutmasiyla doktor masallah diyerek aldilar ve onunislemini yaptilar 2 tane dikisim var suan hafif otururken sizliyor ama geyet iyiyim Allahima sukurler olsun doktorum 37haftalik gorunuyor cabuk gelismis dedi benim anzisin gelen dogum hikayemde bu kizlar Rabbim sizlerede hayirli dogumlar nasip etsin korkmayin rabbime siginin Allahn izniyle o bir yoluna koyuyor ve normal dogum gercekten cok rahatlik