Nrkls Hatice-08 ben Sibel hocanın gebesiyim önce Ayşegül hocadaydım perinatoloji uzmanı olduğu için ona geçtim ama suan hastane değişikliği yaptı medicanaya o yüzden gebe kabul etmiyor diye biliyorum kaçıncı haftadasınız zamanınız varsa medicanaya geçince alır bence
Nrkls Hatice-08 ve kesinlikle harika bir doktor basından beri kontrolümüzü yapıyo çok detaylı inceliyor. Perinatoloji olduğu için gitmelisin Sibel hocaya
Dilbenur-ok12 Selçuk Üniversitesinde Sibel hanım var özel muayene ediyor çok ilgili ben ona yaptırmıştım 158 lira ödemesi var
Esraamine Dilbenur-ok12 üzerinden zaman geçmiş ama cevaplarsanız sevinirim, nasıl randevu aldınız sibel hanıma? Önce muayene mi olmak gerekiyor yoksa direk detaylı ultrason için randevu alınıp gidilebiliyormu
Dilbenur-ok12 Esraamine hastanenin randevu numarası var orayı arıyorsunuz ve detaylı ultrason için diyorsunuz zaten kendisi perinatolog olduğu için yapıyor ben direk gitmiştim öncesinde muayene olmamıştım
Dilbenur-ok12 Ayşegül Hanım var oda çok iyi bir doktor muş Ablam ve yengem Ona gidiyor çok beğendiklerini söylediler oda Selçuklu Tıpta Sibel hanımın geçtiğinden bilgim yoktu
Nrkls Hatice-08 renkli ultrason farklı birşey bu detaylı ultrason bizim kızımızın bıngıldaklarına kadar bakıyor her seferinde ve detaylıda eller bacaklar organlar herşeyin bakıyor vaktiniz varsa medicanaya geçtiğinde yaptırın bu işin uzmanı
Esraamine Teşekkürler bilgileriniz için peki meram tıpta ayrıntılı yaptıran ya da bilgi sahibi olan var mı? Aradık cevap verilmedi gebe polikliğine randevu aldım ama ordan yönlendirirler mi acaba?