Alinaz Merhaba halam istihare namazında oğlum olacağını görüyor rüyasında böyle görüp gerçek olan var mı
Ptrn Alinaz malum olmuş olabilir ben istihare yapmadım ama rüyamda görmüştüm oğlum olacağını yüzünü saçlarını görmüştüm 💙
Alinaz Gamzesahn benim de 10 haftada bacak arası şu an boş ama çok erken daha dedi Çarşamba günü ikili taramam var bakalım ne tahminde bulunacak
Gamzesahn Alinaz hayırlısı olsun canım ömemli olan sağlıklı olması biz 2 kız kardeşiz bi kızım var 18 aylık şimdi bi kız kardeşi oluyo 😊
Sule00 Normalde rüyada ne görsen tersi çıkar diyorlar bende kızım oldunu gördüm ama ne kadar doğruluğu var bilmiyorum 🤷🏼♀️
Alinaz Melike0642 olabilir canım rabbim sağlıklı hayırlı evlat versin bakalım ne olucak insan merak etmektende geri alamıyor kendisini ☺️
Melike0642 Alinaz tabiki canım sağlıklı olsunlarda hiç önemli değil rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin bebislerimizi🤲🥰
seymacambayraktar Alinaz Ben 15+5 te gittim doktor kız gördüm ama bazen kızlarda yanılıyorum dedi erkek olma ihtimali var mı acaba ultrason cihazı bilgisayar gibi olanlardandı 19. Haftamda tekrar gitmeyi düşünüyorum cinsiyeti büyük ihtimal kız olur demi
Alinaz seymacambayraktar canım hiç belli olmaz ben kızıma hamileyken doktor ilk erkek büyük ihtimalle değişmez dedi 17. Haftada kız dedi şimdi tekrar hamileyim 10+5 te doktorum bacak arası boş kız gibi ama hafataya tekrar bakalım dedi o yüzden hiç belli olmuyor