39+6 haftalık hamileyken isyan etme konumuna gelmiştim... 2 cm açıklığım vardı fakat bebeğim gelmiyordu😔 bu tarih 24 Mayıs’a tekabül ediyordu. Annemlere iftara davetliydik. Onlardayken birden nişanım geldi kendimi çok garip hissettim 🤭 evimize döndüğümüzde sancılarım başladı. Fakat aralıkları hep 7 ve 10 dk idi.
Bütün geceyi uykusuz geçirdim. Bizim için (eşim ve benim) önemli olan diğer durum ise 25 mayıs bizim ilk evlilik yıldönümümüzdü 😌 hep konuşurduk Doğum keşke o güne denk gelse diye... Uykusuz geçen bir gecenin ardından sabah zaten kontrolüm olduğu için hemen hastaneye gittik. Bu arada nişanımla beraber suyum da hafif hafif gelmeye başlamıştı🤭 doktorum muayenemden sonra açıklığımın 3 cm olduğunu ve Doğumun aktif olarak başladığını söyledi.. Yatışım verildi fakat sancılarım arttıkça dayanamamaya başladım. 4 cm’de epidural aldım beni 3 saat götürdü 😂 7 cmdeyken 1 doz daha aldıktan sonra tamamen derbeder oldum 😂 çünkü beni sadece 1 saat idare etmişti. Gerçekten söylenen ıkınma hissini dibine kadar yaşadım. 1,5 saat bile olsa hastaneyi ayağa da kaldırdım😂 ayrıca bize özel olacak ki bugün tamı tamına 5 Doğumla çakıştım 🙄 en son açıklığım 9 cmdeyken ıkınma hissiyle dolup taşınca Doğumhane dolu olduğundan nst odasında yatağa alındım ama neyse ki ıkınamadığım için doğuramadım😂😂😂
Saat tam 18:30da toplamda 6 ıkınma ve eşimin sonsuz desteği ile minik pırpırımı kucağıma aldım. Ikınmayı beceremediğimden yüzüm ciddi anlamda irlandalılara döndü😂 her yerime çil gibi kan oturdu ama onu koklayınca o kadar farklı ve garip hissettim ki... Doğurmadan önce sadece doğurup kurtulmak ve uyumak istiyordum. Gözüm bebeği bile görmüyordu. Ama kafasının çıkış anını hissettiğimde, tüm minikliğiyle bedenimin üzerine konulduğunda sanki onunla beraber ben de yeniden doğmuş gibiydim... İçimden kayışını kelimelerle anlatamıyorum bile... 20 yaşımdayım ve epizyo kesisiz, dikişsiz 3 kilo 560 gram bir bebek doğurdum. Boyu 53 cm🦋 şu an yanımda uyuyor ben ise sadece bir eşimi bir onu öpüyorum. Ne kadar şükretsem az... Dilerim Rabbim bu duyguyu yaşamak isteyen nerede ne varsa herkese yaşatsın. Uzun oldu hakkınızı helal edin. Bu da bizim mucizemiz... Minik ama kıymetli...🌺🐛🦋