Fatma_0 merhaba ben de Cekmekoyde oturuyorum ☺️ Camlica Medipol Hastanesi’ne gidiyordum 13 gun once dogum yaptim, Zeynep Akcöltekin’e gorunuyordum ki bundan sonra da rutin kontrollerim vs kendisine gitmeyi dusunuyorum. Doktorum harika ilgili ve sicakkanli bir doktor, dogumda da, dogumdan sonra da ilgisini cekmedi uzerimden, telefon numarasini da paylasiyor (pek cok annenin istegi numarasini paylasmasi o yuzden yazdim), mesajlara aninda cevap veriyor, kontrolleri uzun uzun yapiyor, sorulari cevapsiz birakmiyor, Hastaneye gelicek olursak; bir daha dogum yapsam yine ayni hastanede yapmak isterim doktorundan ebesine, hemsiresine, hasta bakicisindan oda temizligine, yemek vs hersey harikaydi herkes cok ilgiliydi, her saat hemsire kontrol etti, ayrica doktorumla ilgili sunu da belirtmek istiyorum ozel hastanelerde sezaryen daha pahali oldugu icin doktorlar ozellikle yaptiriyor algisi var, sancilarimin son raddesinde ne kadar sezaryen diye bagirdiysam doktorum normale musaitsin yapabilirsin diye cok motive etti beni ve cok sukur iyi ki Zeynep Hanim 🙏🏻💙 muayene ucreti 150 lira, normal dogum 2000 tl, dogumdan once covid testi yapiyorlar 200 tl.. 🥰 baska merak ettiginiz birsey varsa cevaplayabilirim seve seve