Meryemsesli birprensesvebirprensannesi inşallah öğrenirseniz muhakkak yazın. Benim doktorum bana ikili testi bende yapabılırım ancak daha detaylı gördükleri için perinatoloji bölümüne yönlendiriyorum seni dedi. Yani detaylı göreceklerse cinsiyetinide görürler gibi gelıyor bana da
birprensesvebirprensannesi Meryemsesli Ben detaylıya girmek zorunda olduğum için onada gireceğim haftaya 🙏
Mercimeginannesi123 Meryemsesli her gittiğimizde kordonu bacak arasına almış oturuyordu minik kızım kızlar geç gösterir derlerdi de bu kadar beklemiyorduk tabi sinirden ağlıyordum her çıkışta 😂
BilmemKacYilOldu Meryemsesli biz 20 haftalıgız 😂daha dun ögrendık detaylı ultrason da 🥰 insalllah inatçı bisey cıkmaz senin bebişte
Meryemsesli Neshe08 yaa göremediniz dimi uyanık olmaları için napmak lazım acaba. Keşke görebilseydiniz
Neshe08 Meryemsesli valla bılmıyorum kı aç da gıtmedim ama uyudu bebişim 15 gün sonra sanucları almaya gıdıcem bıraz geç gıtmeyı düşünüyorum uyanık hareketlı olsun dıye aklıma başka bısey gelmiyor 😅😅