Meryemsesli Cinsiyeti kaç aylıkken öğrendiniz acaba. İkili testte cinsiyet öğrenen varmı yani 12.haftalarda
Meryemsesli Znpp göstermedi mi bende bu hafta öğrenmeyi çok istiyorum 12. Haftamızdayız cuma günü insallah niyeyse çok meraktayım bunda
Melmur Meryemsesli 12+6 haftalık iken gittim büyük ihtimalle kız dedi ama değişebilir de dedi ve gün olarak büyük çıktı 13+2 çıktı
zenan8 Meryemsesli 16 haftalık da öğrendim %80 erkek dedi haftaya tekrar gideceğim bakalım değişirim acaba 😂
Yakamoz1325 Bizde 11-0 haftalık olduk bugün gittim kesin biley diyemem dedi ama çıkıntı yok dedi kız deyesim var ama demiyorum değişe bilir dedi bnmde bi kızım var oğlum olsun istiyorum tabi başta sağlıklı olsunda bunu yaşayan varmı
Edakuz58 Ben ikili tarama yapldi hic sormadim cinsiyetini doktorumda soylemedi zaten 18 +4 te 3 lü test yaplirken doktorum kendi soyledi yoksa gene sormuycaktim😅😅
Gamzii00 Meryemsesli 12 haftalikken kemik yapısından tahmin etti 16 haftalikken kesin söyledi tahmin ettigi gibiydi
Defnemm2019 Meryemsesli 12 haftayken doktor erken demişti bize yanıltabilir dedi, 15 haftalıkken %100 erkek dedi doktor gordü fakat emin olmadığı içinde öyle dediğini düşünüyorum, kız cocugum da doktor 11 haftalıkken %100 kız demişti.