babymom16 Kızlar hamile olduğumu 2 gün önce öğrendim tahminimce daha 4 haftalık hamileyim termal otel için rezervasyon yaptırdık ailece onlar hamile olduğumu bilmiyor termal havuza girilebilir miyim yoksa normal ılık havuzda yüzmem sakıncalı Mıdır?
Tusse babymom16 Bence girmemelisin canım zaten yasak dus ta bile çok sıcak su önermiyorlar anca son günlerinde doğuma az kala öneriyorlar
iremgun babymom16 covid döneminde herkesin kullanımına açık havuz vs serbest mi ki? Sıcak su kesinlikle önerilmiyor onu biliyorum ama doktorunuza danışın bence. Bir de 4 haftaıksa çok yeni benim de öyle ve doktorum ağır iş yasak spor yasak gibi gibi şeyler tembihledi. Tabi Her hamileleik farklıdır en iyisini doktorunuz bilir. Sağlıkla gelsin🌸
babymom16 noktaninannesi en doğru olanı o aslında ama daha 2 gün önce öğrendim hamile olduğumu doktora henüz gitme imkanım olmadı
babymom16 iremgun çok teşekkür ederim cevabınız için doktora Pazartesi günü gidicem o yüzden sormak istedim çok teşekkür ederim ilk kez gidicem doktor a da çok heyecanlıyım sizinde sağlıkla gelsin bebeğiniz 😍
TDE babymom16 sıcak su yasak hadi onu geçtim termal havuz diyorsunuz mikrop kapma olasılığınız çok fazla. Bence hiç o ortama girmeyin ki hamilelerin sıcak hamam tarzı yerlere girmesi de riskli sıcaktan bunalıp bayılebilsiniz