Nursekmen Kızlar şu anda 5+2 haftalık hamileyim ev işi felan yapıyorum bazen yorucu temizlikler de yapıyorum bu haftada sizce tehlikeli midir iş yapmak felan neye dikkat etmeliyim
gulbahar0505 Nursekmen Fazla biyeriye uzanma ve egilip kalkmamaya ozen goster agir seyleri cekme Allahin izniyle birsey olmaz
KaderceEe Nursekmen yanlış bilgilendirme yapmış gibi olmayayim ama ilk zamanlar riskli dönemler canım . Tutunma zamanı falanya çok dikkat et kendine . Ağır şeyler kaldırma çok yüksek yerlere uzanma bide çok fazla tuvalette falan ıkınma . Yani olabildiğince dikkat et kendine ve bebise 🥰
Selimegzoglu Nursekmen bence risk geçene kadar yapma ben 33 haftalığım yemek ve önemli ütüler dışında yapmıyorum eşim yapıyor
Melike0642 Kendini çok yorma canım yavaş yavaş dinlenerek yap ağır bişey kaldırma bunları yaptıktan sonra Allah’ın izniyle bişey olmaz 🥰
Nursekmen KaderceEe ya bazen eltimin çoçugunu kaldırmak zorunda kalıyorum yürüyemiyor onu aşagıya indirmek zorunda kalıyorum evde bırakıp gidiyor bu sorun olur mu acaba bundan bazen korkuyorum
KaderceEe Nursekmen kaldırma bence canım . Yani dikkat et kendine . Ve doktoruna gittiğinde herşeyi sor ona yapıp yapmayacaklarını vs için rahatlar . İlk üç aylık dönem önemli diye biliyorum
Nursekmen KaderceEe artık daha kaldırmam dikkat ediyorum zaten doktorun verdiği vitamin ilacı bazen bana uyku yapıyor sürekli uyuyorum😂
KaderceEe Nursekmen kaldırma tabiki🤗 oooo uykumu hele biraz daha zaman geçsin o uykular öyle bir oluyorki bende öyleydi oturduğum yerde uyuyordum gün içi 😁
Nursekmen KaderceEe evet çok geliyor benim daha 5 haftalık amaa olduğum yerde uyuyorum eşim de sağolsun hiç karışmıyor git yat uzan uyu kalkma sen diyor 😂
KaderceEe Nursekmen evet bende öyleydim hep TV karşısında uyurdum. Ve o uyku öyle tatlı öyle tatliki gözümü acamazdim 😃 tabi sonralardan gitti o dönemler .
irorkay Nursekmen canım yapmamanı öneririm. 3 aya kadar boşver evi falan. Sen genel olarak dinlen. Sana önerim.
lyl3006 İlk 3 ay yapmamaya çalış bence daha sonra sorun olmaz 3 4 aydan sonra her şeyi yaptım ben ilk aylarda düşük riski çok diyorlar
Myssr Nursekmen agir kaldirma bi de supurge guc uyguluyo ya onu cok yapma. Temizlik vs yaparken kovayi cok doldurma ben hep kendim yaptım.