Ogrtmnanne2 Rahim ağzı uzunluğu kaç olduğunda tehlikeli erken doğum riski olur acaba ? 28. Haftada 30 cm dikkat etmen gerekiyor dedi o şokla soru da soramadım 😔
Smctn Ogrtmnanne2 Ogrtmnanne2 30 cm değildir 30 mm dır yani 3 cm sınır 25mm altı riskli oluyor ilaç vermedimi sürekli yatın ayakta kalmayın Bende serklajliyim yatıyorum
Minay Ogrtmnanne2 28 den sonra yavaş yavaş kısalma olabilirmiş bol bol dinlenin prosgesyan işe yarayacaktır aksatmadan fitil olarak kullanın ağır kaldırmayın kabız olmayın endişelenecek birşey yok hamileliğinizin tadını çıkarın ☺️
Ferda_ Nnjwkwkl karından bakıldığında gerçek ölçüyü veriyor mu yoksa gerçek ölçü sadece vajinal bakılınca mı anlaşılıyor, bilginiz var mı acaba?
Ogrtmnanne2 Smctn evet 30 mm çok pardon . Protestan fitil verdi . Ama erken doğum riskim vardı kanamadan dolayı çok korkuyorum açıkçası
merveasd Benimde 28.haftada 32mm di ama doktor sadece dinlen dedi bide magnezyum kullanıyorum normal karşıladı yani açılma olmadığı için 🤷♀️
Minikkus2021 Ogrtmnanne2 Dikkat et canım fazla.ayakta kalma yorucu işler yapma.Benim 27.haftada 22 mm di.25in altı riskli oluyor.
Smctn Ogrtmnanne2 bisey olmaz inşallah siz kendinizi yormayin bol bol uzanın dinlenin ben 3 aydır yatıyorum
Ogrtmnanne2 Minikkus2021 kaçıncı haftadasınız şimdi erken doğum riski olur mu ? İnanın bol bol dinlenmekten başka çare yok ama uzakta gurbetteyiz mecbur ev işi temizlik😔😕
Minikkus2021 Ogrtmnanne2 27de erken doğum riskim oldu şuan 33 haftaligiz çok şükür yata yata ilerlemeye çalisyruz.Temizlik ev işi çokta önemli değil canım.Sen yinede doktorun ne diosa ona göre davran.
Ogrtmnanne2 Minikkus2021 çok şükür sağlıkla alalım kucağımıza çok teşekkür ederim Bilgi verdiğiniz için