yasmnydn Ebru2403 vururlar canım benim 28+0 da kontrolüm vardı o gün kan verdim tekrar doktorum istedi ama sonucu beklemeden döndüm eve aradı gel vuruyum diye ama ertesi gün gittim
mucizem-21 Ebru2403 lekenme kanama varsa teste gerek duymadan vuruluyo benim 12. haftamda da kanamdan dolayi vurulmuştu.
kader_ozol Ebru2403 canım bende yeni vurulcam ocak 12 sinde randevum var . O gün yapılacak nasipse 28 haftallk olcam o zaman
Tugceynr Ebru2403 bende geçen hafta oldum 28+0da test yapıldı. 28+1iğnemi oldum doktorm 28i geçirme mutlaka yaptr dedi
Tugceynr Ebru2403 biz iğneyi eczacılar odasından aldğımz için ertesi gün yaptrdık sanırım normal fiyatı hastanede aynı gün yaptırsam 400 500 TL civarıymış
Ebru2403 Tugceynr bende 9. Haftamda eczacılar odasından aldım yaptırdım şimdi 28. Haftamda test yapilipda iğne yapılacak.merak ettim şimdi
Bikbi06 Bana adet tarihime göre 28. Haftada vurdular bebeğin gelişimi 31. Haftadaydı. Ben ekstra 50 TL ödedim özel hastanede o kadar
mervedaldaban Ebru2403 test yapmadan kanama halinde vuruyorlar şimdi benim önceden vurulmuştu ve testim pozitif 28. Haftaya kadar beklicem inşallah negatif olur hemen iğneyi vurdururum
Ebru2403 mervedaldaban kan sonucu pozitif cikincami vuruluyor negatif olunccami vuruluyor birde siz ilkinde kan testi yaptırmadan mi vurundunuz
mervedaldaban Ebru2403 inder combs testi yapılıyor ama ilk haftalarda eğer kanama varsa hemen yapılıyor sonraki haftalardada her ay bu kan sonucuna bakıyorlar ona göre iğne vuruluyor 4. Gebeliğim benim sayısız iğne yedim 😔