gulbahar0505 Merhaba kizlar hamileyken dis agrisi olupda hafifletmek icin neler yaptiniz o kadar kotu ki artik beynim yerinden cikcakmis gibi zonkluyor acliktan midem bulaniyor disim yuzunden yemek yiyemez hale geldim
DilekDogan78 gulbahar0505 canım bir arkadaş paylaşmıştı sağolsun karanfil yağı bir pamuğa sıkıp dişin üstüne koyunca iyi geliyormuş
Aysem- gulbahar0505 sarımsağı kaynat soğuduğunda gargara yap yutma ama doğal antibiyotik enfeksiyon varsa iyi gelir.
Naile_1234 gulbahar0505 ah be cnm benım ben 33 haftalık gebeyım gebe oldugum gubden berı dıs agrım var hatta dort tanesi bıttı yanı dogumdan sonra tedavi edecekler benım dısım agrıyınca parol alıyorum sureklı ılık tuzlu suyla gargara ediyorum o rahatlatıyor karanfil yagı kullanıyorum kuru karanfil de kullanıyorum bıde sarımsagını ez onu agrıyan dısım uzerıne koy oda cok rahatlatıyor
Meryemkale gulbahar0505 canım benimde bi ara dişim çok ağrıyodu kırıktı ve hava alıyordu post açmıştım birisi Allah ondan razı olsun sarımsağı havanda ez ağrıyan dişin üstünde beklet 5 dakika sonra tükür yine aynısını yap yine tükür demişti ve o gece yarım saat içinde geçti bir daha da ağrımadı