Vilvilvil Hanımlar merhaba, gebeliğin başından bu yana çok fazla tükürük ve balgam sorunum var bu da mide bulantılarımı tetikliyor. Bu durumu yaşayan ve çözüm bulabilen var mı aranızda?
Nnjwkwkl Vilvilvil bende onu çok yaşadım 16 . Haftadan sonra azaldı şuan 22 yok denecek kadar az afedersin balgam kusardim resmen o derece coktu
elediyebiri Vilvilvil malesef onun bir cözümünü Bende bulamadim. Tükürük ve balgamdan baska öksürükte vardi Bende. Hemen midem bulaniyordu.
Aygun__A__ Vilvilvil selam sizin tukuruk salgini gectimi ben 19haftalik hamileyim henuz gecmedi 10haftalikan boyleyim bitdim resmen gecmek bilmiyo😭
Nnjwkwkl Vilvilvil geçer ama.merak etme beni en çok o zorlardi Allah büyük dert vermesin boşver norml ama.uxulme
Asem60 Bende balgam var 36 haftalık olduk basından beri var hemen hemen eşim sağlıkçı covid mi yoksa diye hemen başının itini yiyom 🙄
Gul_meftun Asem60 bende de var sürekli zaten koronadan dolayı tedirginim hiç geçiremedim gıcık oluyor boğazım balgam geliyor ara ara öksürük oluyor falan 1 Aydan fazla böyle acaba hamilelikten mi oluyor anlamadım
leyliss_ Bende cok rahatsizim bu durumdan benim tukmukle birlikte birde aci tat oluyor ve migdem bulaniyor.. bol bol kivi tükettiğim zaman hafifliyor, kiviyi deneyin 2-3 tane arka arkaya yiyin👍🏻