!!!Kızlar bilen varsa lütfen yazsın !!!
Kızlar öncelikle rabbim hayırlıca kucağımıza almayı nasip etsin bebeklerimizi🤲Ben 31+6 çift yumurta ikizi bekliyorum raHim ağzım kısalmış 24 haftada 13 mm ve honileşme vardı 1 ay hastanede yattım honileşme kayboldu şükür rahim ağzım 25 mm di çıktığımda sonra 2 hafta sonraki kontrolüm de rahim ağzı 22 mm denildi ve alttaki yani önde gelen bebeğin kordonu kendinden önde geliyor denildi yani suyun gelirse bebeğin kordonu sarkar ve bebeğe giden kan akışı durur dedi hemen sezeryana almak gerekir seni dedi ve iki hafta daha yattım bu geçtiğimiz cuma baktılar kordon dönmüş çünkü bebek hareketiyle dönebilir diyorlar beni taburcu ettiler bugün tekrar kontrolüm vardı rahim ağzı 15 mm olmuş ve honileşme olmuş dedi kordon gene önde tekrar yatış dedi bende yatmadım perşembe tekrar kontrol dedi benim gibi olan varmı suyunuz böyleyken ne zaman geldi nolur bilen yaşayan varsa paylaşsın.Lütfenn🙏🙏🙏Ha bu arada bebeklerin de kg alımı yavaşladı iki haftadır çok az alıyorlar dr normal ikiz böyle olur diyor 🤦🏻♀️Daha birisi 1560 diğeri 1500