UmayAsya Kızlar 27 hafta olup bebeği göbek deliğinin orda olan var mı çoğu zaman tekmeleri daha aşağıda oluyor karnım sertleşiyor bi anda hareketleri çok iyi maşallah ama bana fazla asagida gibi geliyor😔
senakhrmn UmayAsya Bende aynı haftadaym canım benim bebeğimde öyle çok aşağıda gibi hissediyorum bende.
Bdp UmayAsya benim poposu asagida oldugu icin surekli dedigin seyi yasiyorum hala donmedi tekmeleri hep asagida hissediyorum kafasi gobek deliginin ordaymis doktor oyle dedi
World UmayAsya 29+3 üm ve bebeğim 20. Haftadan beri aşağıda. Karnımda aşağıda o yüzden ayakta durunca,yorulunca çok ağrılı oluyor.
Cerenay UmayAsya Bende 27 yim canım ama benim aksine ilki assadaydi bu yukarıda anlamış değilim yemek bile yiyemiyorum hemen sisiyo karnım anlamadım 😏
senakhrmn UmayAsya Zannetmiyorum canım bir sıkıntı olacağını , kalbini ferah tut. Dönmeleri için henüz erken bence.
Bdp UmayAsya 3 hafta once donecek hazirlan dedi hala donmedi 😂 doktorda bana soruyur acaba cocugun ne zaman doner diye planli sezeryan olacagi icin donsede donmesede sorub degil ama tekmeler sertlesmeye basladi bi de asagiya vurunca can yakiyor
World Bdp bana hep senin karnın aşağıda kız mı diye soruyorlardı ve evet kız. Bir rivayete göre kızlar aşağıda olurmuş 😄tek sıkıntısı çok ayakta durunca ağrı ve kasılma oluyor
Selinaymurat UmayAsya evet benimde öyle karnımda değil yani sanki biraz daha aşağıda tekmeleri oralarda hissediyorum
World Bdp doktorunuza sorun aşağıda mı diye. Ha aşağıda ha yukarıda pek bişey farketmez aslında zaten o haftalarda döner yavaş yavaş
elvan6409 UmayAsya ultrasonda kafası göbek deliğinin oralarda ama ben tekmeleri aşağılarda hissediyorum. Bi de karnıma çok vurmuyor içerde derinlerde bir yerlere vuruyor gibi, bi doğsun ısırcam o ayaklarını 😍🙈