Miragee Merhaba kızlar.. Eşimde sperm harketsizliği vardı ve 2 defa aşılama denedik olmadı. Daha sonra dogumgğüümde hamile kaldıgımı ögrendim kendiğimden. Daha sonra pıhtılasma dan dolayı iğne vurulmam gerekti hergün iğne oluyorum.. 19.haftaya geldik kızımla bu sefer de covid oldugumu ögrendim.. Stresle geçirdim o günleri. Rabbimin izni ile onu da atlattım.. Şuan 37 haftalıgım ve Bi kaza sonucu ayak bileğim kırıldı alçı ile sezaryen olacagım muhtemelen bu hafta. Kimin duası kabul olunur bilinmez duanıza kızımla bana da yer verir misiniz??
halitefe Miragee ah canım ya neler gelmiş başına Allah yardımcın olsun sağ salim kavuş bebeğine inşallah
Zeynep_cagdas Miragee güzel anne, bak ne kadar da güçlüsün, neler atlatmışsın ve artık sona gelmişsin. Büyük buluşma 🥰 hiçbir şey olmayacak, evladın ne kadar şanslı ki senin gibi güçlü bir annesi var🥰 Rabbim seni ve evladını esirgesin. Her şey harika olacak 🥰
Miragee Zeynep_cagdas Allah razı olsun kuzum benim 😘😘bende çok sanslıydım benden vazgeçmeyen Bi kızım var.. Umarım sonumuz da güzel olur
Astadavistabeybi Miragee Allah yardımcınız olsun yavrunuzla sağsalim doğumdan çıkar evinize geçer sağlıklı günler yaşarsınız inşallah canım benim 🙏🧿tüm dualarımız sizinle 🙏🙏🙏🙏
gamzetahsin Miragee canim cok gecmis olsun olcagi varmis demekki moralini yuksek tut pozitif dusun allah yardimcin olsun canim sıkıntisiz bir sekilde atlatirsin insallah
Miragee gamzetahsin amin kuzum amin isyan yok zaten bizim dinimizde her şerde bir hayır vardır duanı eksik etme bizden
Busra3509 Miragee allahım şafi ismiyle şifa versin 🙏 bunlarida atlatırsın merak etme bendd cok sey atlatıorm seni o kdr iyi anlıyorum ki
Ssmmra Miragee hatırlıyorum canım seni yer kovidken açtığın postları Allah yardımcın olsun hayirli şekilde bebeğine kavuş inşallah ikinizde saglikli şekilde. 💞Dualarım sizinle Allah sizi birbirinize bağışlasın 🤲