Zuhrenasyazici 32 haftadayım ve aşırı derecede nefes darlığı çekiyorum gece uyuyamıyorum benim gibi olan var mı bu haftalarda
Mosimosi Zuhrenasyazici konuşurken bile içime kaçıyordu nefesim. Birkaç hafta sonra karnımızın üst bölgesi rahatlıyor bebek aşağı indiği için, nefes darlığı azalıyor. Sırt üstü yatmamalısın tabii ki
Snaydnn Zuhrenasyazici 32.haftamdayım aynı sekildeyim, kalp carpıntımda oluyor bazen, kalp doktorunada gittim bişey olmadıgını söylediler
CemaLefe Zuhrenasyazici sol tarafina yatmaya çalış bebis için doğru pozisyonmus canım yarın 40 olacaz bizde çocuk assaqi indi ama yinede haliyle bu seferde sen agirlasdiqin için zorluk cekiyosun
Yenidenanne Zuhrenasyazici 31.haftamın sonundayım aynı şekilde nefes alamıyorum iki saattir yatakta bi oturuyorum bi yatıyorum göbeğimin sağ tarafı tümsek şeklinde kızım yine dayadı kendini bi tarafa ama ben rahat değilim kısık kısık nefes alabiliyorum 😕
Zuhrenasyazici Snaydnn bende şimdi acile geldim bebek büyüdükçe normal diyorlar doktorlar ama terlememde oluyor benim
Zuhrenasyazici CemaLefe ne sol ne sağ tarafıma yatamıyorum ki tıkanıyorum sürekli pozisyon değişiyorum 😑
Xrem Al bendende o kadar ya zaten nefes darlığı normaldede vardı şimdi hiç alamıyom valla Allah hepimizin yardımcısı olsun ya.
Ramos Merveksgn en korktuğum şey hangi hafta başlıyor ne zamn geçiyor çok mu kotu bende panik atak var bide naparim 27.haftamdayim😒😔
Zuhrenasyazici Ramos herkeste olacak diye bişey yok canım sen şimdiden onu düşünüp kendini sıkıntıya sokma
Nurdddd Zuhrenasyazici canım geçen hastanedeyken senin haftalarında bı hamiş geldi seninle aynı sorunu yaşıyan doktor demir eksikliginden olabilir dedi kan testine göre kansızlık yoksa kardiyoloji ye yonlendircem dedi
Zuhrenasyazici Nurdddd kansızlık var bende bugün doktorum oda yapar dedi kan ilacını günde ikiye çıkar dedi ama insan yinede panik oluyor