svdmm16 özel hastaneye muayeneye gittikten kaç Gün içinde tekrar giderseniz ücret ödemiyorsunuz. 10 mu 15 mi hastaneyi aradım ama gelince öğrenirsiniz bilmiyorum dedi… sizin nasıl acaba
Mizgin2020 svdmm16 benim gittiğim hastane 10 gün doktorum beni 11. Gün çağırıyor sekreter bitmiş diyo bende diyom doktor beni bugüne çağırdı bişe diyemiyo kesiyo ücretsiz fişi doktora bağlı demekki
svdmm16 Ben muayeneye gittim sonraki gün kanama oldu yine gittim. Hala kanamam oluyor gel rapor vereyim işe gitme dedi Şimdi yine gidicem tekrar ücret ödermiyim acaba 😟 başka doktora da gitmiştim çok fazla oldu zorluyor bütçemizi
Minikkus2021 svdmm16 10 gün içinde gidersen kontrole girmiş oluyo ücret ödemiyosun.10 gunden sonra muayneye giriyo ücret aliniyor.Her hastanede aynimidir bilmem .
Beyzan Mizgin2020 doktor da işi biliyor belki de ücret ödensin diye yapıyor ya da iyi düşünelim 😀 hamileyseniz bebek gelişimi değilseniz de ilaç tedavi süresi için öyle demiş olabilir. Ben hep kendim 10 gün içine denk getiriyorum bu tarz durumlarda
[silindi] svdmm16 ben her ay gidiyorum ama gttikten sonra tekrar ye gidiyimki bedava diye 10 gün içinde ne değişecek
Beyzan [silindi] mesela ilk defa kadın doğuma gittiğimde 5+6 da idim sanırım 7. Haftada gel kalp atışını dinleyelim dedi. O da tam o 10 gün içine denk geldi ona ücret vermedim. Ya da geçen hafta 2li.test yaptırdım. Doktorum 10 gün sonra gel sonuçları birlikte değerlendirelim ve cinsiyete bakalım dedi. Yine ücret ödemeyecegim
Mizgin2020 Beyzan ücret konusunda asla öyle bı doktor değil hep bana diyor kontrol olarak gelicen diye hamile olmak istediğim için doktora gidiyorum o tarihte çağırıp ilişki günü öneriyor ve yumurta büyüklüğünü söylüyor.
Mpy svdmm16 muayene oldu gun günden itibaren 10 gün içinde kontrol hakkın var.. bu 10 gün içinde ıstediğin kadar gidebilirsin