A1994 Detaylı usg yaptıranlar bilgi verebilir misiniz ben özelde yaptıracam ama usg resimlerini veriyorlar mı
ilkhamilelik_95 A1994 gideceğin yere sorup bilgi alabilirsin benim gittiğim yer cd de bütün resimleri verdiler birde rapor verdiler onun dışında çıktı almadım heryere göre değişkenlik gösteriyor
ilkhamilelik_95 A1994 arayıp bilgi alabilirsin özelde yaptırıcaksınız zaten bazı yerler usb getirin fln diyor
ilkhamilelik_95 A1994 benim biraz uğraştırıcı geçti yüz üstü yatmayı çok seviyor o sebepten çok uzun sürdü onun dışında herşey görüldü tüm organları beyin gelişimi plasenta içerisinde gelişimi beslenmesi vs herşey bakıldı yüzünüde zar zor görüntü alabildik
A1994 ilkhamilelik_95 ay inşallah benimki görünür benimde yüz üstü yatıyor genelde dua edin bişey çıkmasın inşallah
A1994 ilkhamilelik_95 bide ne zaman hareketlerini hissettiniz ben 20 haftalık gebeyim daha hissetmedim
Vuslat23 Bulundugum ilde sadece univ. Hastanesinde var ordan girdim , rapor istedim verdi doktoruma verecegim diye cd vs bilmiyorum
A1994 ilkhamilelik_95 bana soruyorlar hiç hissetmiyom dedim mi millet şaşırıyor korkuyom ya bişey olmasın diye