Cerennnnnn Kızlar 2 günde bir ilişki olmasna dikkat edin sperm bayatlıyormuş birgebenn günlüğünde gördüm Bi doktor söylemişti
Denizesin Cerennnnnn benim günüm geçti 5 gün testim de yok inşallah hamileyimdr ama belirti falan yok hicbirseyim yok normal hersey
Denizesin Cerennnnnn benimde 1.5 yıldır olmuyor bu ay 5 gün gecikti insllah vardr.doktora falan gittin mi canm
Cerennnnnn Denizesin evt cnm gittim eşim 1 sene önce varikosel ameliyatı oldu ama koronadn hep erteledi ama gitmek isteseydi gidebilirdi diye düşnyrm
Denizesin Cerennnnnn canım hayırlı olsun çok sevindim pozitif çıkmasına erken gebelik belirtilerin nelerdi
Denizesin Denizesin Cerennnnnn gebelik testi sandım inşallah gebelik testin de böyle çıkar canm insllah bak Allah soyletti inşallah olur
minikmucizemmmmmm Merhabalar benimde 21 ocak beklenen ama geçen ay 8 gün gecikmiştim bakalım bu ay nasıl olcak takipte yapmıyorum yaa kendimi avutuyom eskiden takip mi varmış diye😂 hayırlısı olsun herkes için❤️
songulshn Bende geçen ay kimyasal gebelik yaşadım şimdi batim 20 ocak heyecanla bekliyorum Rabb’im kucağımızi boş bırakmasın inşallah hepimize nasip etsin inşallah
Denizesin Cerennnnnn ben gittim eşim gitmedi bende hiçbir sorun yok korona biraz geçsin bende geçerim dedi bakalım.doktorum d 3 ay daha bekle dedi demir vitamini B12 falan verdi.3 ay sonra olur dedi bu ay da 5 gün geckti bakalım kismet
syguler Bfduam EmineDD ay aynı tarihlerimizzz var mi belirti benım yumurtlamam bitince gogus hassasiyetim basladı normalde reglden 5-6 gun evvel baslardi🥺