Cerennnnnn Mrb kızlar benim bat 12 ocak beraber bekleyelim mi? Test takibi yapanlar birlikte bekleyelim mi
Didemmmmm Cerennnnnn benimde 1 ocak canım ovülasyon testinde yaptım bakalım ne olacak 🙏 hepimiz için hayırlısı olsun güzel haberler alırız 🙏 inşallah
Minnakkk1 Tusse bende 3 ocagı beklıyorm test yaptm 4 gün öncesnde ama sanırım erken yaptım ve megatif cıktı bakalım hayırlısı olur inşaAllah
Tusse Cerennnnnn ben hiç test kullanmadım zaten bu ay başladık denemelere..vucudum da ki belirtilerden anlıyorum yumurtlama geldiğini 😄
Denizesin Cerennnnnn benimde 1.5 yıldır olmuyor bu ay 5 gün gecikti insllah vardr.doktora falan gittin mi canm
Bfduam Didemmmmm benim 2 ocakdı bat, az önce geldi, bakalım devam edecek mi, bu kadar erken olmasını anlayamadım. Ne olabilir sizce?
Bfduam Didemmmmm henüz yeni olduğundan az bakalım yoğunlaşacak mı, rengide açık kırmızı, koyu değil şimdilik. Pede gelecek kadar, “peçeteyle geliyor” diye okumuştum, öyle değil.
Didemmmmm Nurunannesiii12 ah ahh heyecan gerginlik hepsi var ben de de canım. İnşallah 1 ocakta güzel haberler alırız 🙏
Sunn Bfduam bilmiyorumki canım ya insAllah yerlesmedir bütün umutlar yine cöp olur bende eger regl se 😣
syguler Bfduam EmineDD ay aynı tarihlerimizzz var mi belirti benım yumurtlamam bitince gogus hassasiyetim basladı normalde reglden 5-6 gun evvel baslardi🥺