Aslina yusuf hocaya muayene oldugunuz gibi girişi erdem hocaya alıyorsunuz. Perinatoloji uzmanlık belgesi yok yusuf hocanın ama risklerin farkında güvenebilirsiniz kendisine dediğim gibi benim açımdan oluşabilecek riskleri öngörüp önlemini aldı ilk dogumum da hatta sezeryan yaptıktan sonra rahmi incelemiş rahimden örnek almış rahim de anormallik var mı felan diye hangi doktor bunu yapar ki başkası olsa sezeryanı bitirip kapatır hastada sonra kendisi gider histereskobisini rahim filmini felan yaptırır dogum sırasında baktıgı için benim rahim filmi çektirmeme histereskobi yaptırmama gerek kalmamıştı sonrasında da genetik testlerimi yaptırdı kendisi gerek görmedi ama sırf benim aklımda soru işareti kalmasın diye yaptırmıştı ayrıca hastalarını tanıyor en iyi yanı da bu aylar önce ne dediğini hatırlıyor aylar önce şöyle bi tedavi uygularız dediğini aylar sonra gittiğimde hatırlıyor. Tabi şöyle ben ilk hastanede yattıgım için ve durumum biraz farklı oldugu için beni tanıyor zaten ama diğer hastalarını da tanıdığını biliyorum