MaviMasal Suyum geldi şuan hastanedeyim. Allah rızası için bir ayetel kursi okur musunuz. Hepinize dua edicem
Hamileadayibiranne MaviMasal okudum🤲🙏 Rabbim evladını sana bağışlasın sağlıkla kucağına gelmeyi nasip etsin inşallah 🤲🤲🌸🐣🐥
ozi52 MaviMasal rabbim bi avaz da dogurmayı nasip etsin . Sag salim saglıcakla kavuşun minik mucicenizle. Dualarım sizinle 🤲🏻🧿💙💐
Anne18 MaviMasal ah canm okurum rabbim bi solukta kurtarsın inşallah eşimde covid sende bizlere dua et negatif olsun selin yılmaz adım
KeremEymen1217 Hayırlı sağlıklı bir şekilde kavuşun bebeğinize inşallah okudum Rabbim yardımcınız olsun
Biryigitannesi MaviMasal canım allah yardımcın olsun kolay olsun doğumun inşallah ağrısız acısız bir avazda
Hafsa128 MaviMasal sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız inşallah ❤️ Rabbim kurtarsın gözünüzün aydınlığı hayırlı bir evlat olsun.🥰
090714 MaviMasal okudum rabbim bir avazda dogurmayı nasip etsin saglıkla kucagına almayı nasip etsin ❤️
Semazrl MaviMasal okudum canım Rabbim kolaylıkla doğum yapabilmeyi sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤗