Melisa_eker Zeynep0606 Boşver kuzum herkesin kendine göre doğruları var çocuk hariket edebilir tamam 10 haftalıkken 11 falan ama hissedilmez çünkü minicicik bir şeyin gücü nasıl büyüklükte olabilir ki.Güçlendiği takdirde olur tabiki hissedersin kendi doktorlarina sorsunlar aydinlanirlar kuzum.
Zeynep0606 Melisa_eker cnm ben tekme atiyor hissediyorum demedim seyirme oluyor dedim ayni senin gibi ama bunu farkli yere cektiler inan cevap vermeyim.diyorum ama vakit gecti yorumlara karsilik vererek inan eylendim yani😂
Zeynep0606 Melisa_eker tekmelerini yeni hissediyorum 15 te ufak hissettim bugun 19 haftayim ve daha belirgin hersey bir yana saglikla alalim insallh kucagimiza hepimiz herkesin dusuncesi farkli
Melisa_eker Zeynep0606 senin haftan da fazla kuzum okudum ben onlar gibi anlamadim seyirme uzerine yorum
Zeynep0606 My12 valla cok guzel hakaret ediyorsun ama inan sana yakisir hemde cok😂 arkadas hissediyorum demis kendi postlarinda da tekmeliyor dememis yasin kac senin dostum tecrubeni.merak ettim inan 😂
Melisa_eker My12 Ay bir post attın ortlık karıştı.😂Kuzum seyirme o başka bişey değil ama eskiler der ki erken seyirmeye başlayanların çoçuğu erkek olur diye ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmiyorum.Rabbim kucağına sağlıcakla almayı nasip etsin.🤭
Melisa_eker My12 Şimdi tabiki de hariket eder ama sen hissedemezsin o karnındaki de seyirme yani bebeklerimiz daha küçücük.küçücük bir güçten bir bir hariket bekleyemeyiz.😊
Melisa_eker My12 Sonradan girdim olaya bilmiyorum kim ne dedi ama herkesin doğrusu kensine diyelim bir şüpheye düşen olursa da doktoruna danışabilir ki yeni bir şeyler öğrenmek kötü birşey değil.
Zeynep0606 My12 Hamilelik belirtileri ne zaman başlar? Hamileliğin erken belirtileri herkes için farklıdır. Bazı kadınlar hamileliğin ilk belirtilerini hamile kaldıktan sonraki birkaç hafta içinde hissederken bazıları birkaç ay boyunca farklı hissetmeyebilir.