ratatosk mavileylaa bak bir de o var doğru söylüyorsun hareketleri de net Bi şekilde 20. Haftada hissedersin dedi üstelik ikiz benim hissetme haftası madem 8 benim daha erken olmalıydı. Değiştiriyorum doktoru bu saatten sonra cahille mi muhatap olayım 🙆
mavileylaa ratatosk Değiştir canım değiştir okumuş ama doktor olamamış. Sen 6 yıl oku 8 9 haftada cinsiyet bileme. Ben de pek gitmicem doktora artık ilaçları falan bizim buradakiler söyler zaten. Boşa para. 😅
Kelebekdegilkepenek Elbet-birgun-kavusacagiz döllenirken kuvvetlice ve döllenmeden önceki süreçleri … pekii bu sana komik mi geldi?
Zeynep0606 mavileylaa ozel ege sehir hastanesi ümran ozer tavsiye ederin erken haftada cinsiyet tahmininde bulunan sayili doktorlardan kendisi baya yaşlı 55 in ustunde bir doktor baya tecrubeli
mavileylaa Zeynep0606 ya da ben yanlış okudum galiba. Ben bu posttan şunu anladım hisler çok önemli artık 6. His diye bişe var inanıyorum. Oğlumda kız hissettim oğlan oldu kızımda oğlan hissettim kız oldu. Allah vergisi demek bu his. Doktorunuzu tebrik ediyorum. Kaliteli bir doktormuş 👍🏻 Sorunumda doktorla değil zaten doktor olmayanlarla
Elbet-birgun-kavusacagiz Kelebekdegilkepenek dollenirken onceki sureci yanii spermin yumurtayla bulusmasi oluyo buu🙄🙄 ermişmisiniz😳🙄🙄🙄
My12 Kelebekdegilkepenek LarisaAlbayrak canım uykumun haftayla alakası yok okuduklarımdan dolayı uyuyamadım🤣
Zeynep0606 mavileylaa ilk oglumu 13 haftada ikinciyi 9 haftada 3. Yude 12. Haftada ikili taramada ogrendim erkek olacagini
Babybump Ben 18. Haftama girdim karnımın altında minik minik kalp çarpıntısı gibi şeyler hissettim 2-3 akşam üst üste olunca anca emin oldum çocuk hareketi olduğuna masallah 8. Haftada çocuk kum kadarken neyini hissetmiş çok merak ettim girip okucam 😂
Kelebekdegilkepenek Elbet-birgun-kavusacagiz est. o mertebeye ermedim. ama siz daha birşey bilmiyorsunuz daha önceki yorumlarımda detayıyla anlattım ama kısaca şunu söyleyebilirim ki ; sperme fısıldayan kadın olarak 8. haftada hissetmeyene gülerim!
Elbet-birgun-kavusacagiz Kelebekdegilkepenek töbeler tovbesi🙄kullandiginiz bi ilac yan etkimi yapti acaba🤔 kz sperme fisildayan kadin nee 8.haftada cenin o hissedilirmi😳😳🙄🙄🤣🤣🤣🤣 disardanda hissettinizmi tekmesini😀😀🤣😀🤣😀
kedidirokedi Elbet-birgun-kavusacagiz kepenekciğim hissediyor hemde bebek konuşmaya başlamış inanabiliyor musunuz 😱