Bittercikolataa My12 Kiz bu nasil başlık 😂😂 Olmaz öyle şey 8 haftalikken bebek hareketi hissediyorlar 😂😂
Happy-jr My12 gazdır o maalesef 😬 8haftalik minnak bişi nasıl hissetcen ki onu bünyesi ne onun 🤗 sabredin her haftanin ayrı bı guzellihi heycani var
My12 Bittercikolataa yani o kadar saçmaki az önce yine birisi hiisettiğini iddia ediyor uykum kaçtı 😃
Cansuu41 Bittercikolataa oyy daha bebek kendini hissetmiyor rahim noluyo laa burda diyor 😁 bağırsakları aktiftir ondandır😁 ya da topumuz cahiliz hissisiz
Melisa_eker Bittercikolataa Ben hissetmiyorum fakat karnım sürekli seyriyor.Sanmıyorum hariket hissedileceğini.
Fatmanurrrrrr Kbryagci38 benim 16 da ama hareket falan yok sadece sancı yapıyo. Ultrasonda da bakınca kıpır kıpır . ben mi hissetmiyorum anlamadım nasıl 8 de hareket hissediyorlar 🤦🏼♀️😟
Bittercikolataa My12 gördüm gördüm ya millet 8 haftalikken daha idrarda bile göremiyor bunlar da hareket hissediyor bir de iddiaya bindiriyor😂
NurTekmile My12 My12 ilk aylarda gaz problemi oluyor gazdır o gaz bebek icin cok erken güldüm bende 😅😅😅
Yeppudaa My12 bazen bende diyorum ula bebekmi karnımdaki kipirdayan (7 haftamdayim) sonra gaz olduğunu anlıyorsun 🙃🙃
oglum0603 Bittercikolataa 5 haftaligim hissediyorum diye post açmıştı biri 😄 artık 8 haftaliga sasirmiyorum
prensesim35 My12 hahahahahh bnmde ikinci 15. Hafta da yeni hissettim o kadına bnden selam olsun 8 hafta da imkansız bişi 😏
Ozgglt_ My12 tıbba yeni boyut kazandıracaklar 😂 doktorlar bi gün girse şu foruma bazılarına denk gelse keşke 😂
My12 Ozgglt_ offf evet ya 😃kadın sinirlerimi bozdu tamam bilmezsin bilmemek ayıp değil o kadar kadın dil dökmüş ama hala o biliyor 🤣21 haftalığım daha tek tük anca hissediyorum
Ozgglt_ My12 üşenmedim gittim baktım 7 haftalıkken ay çekirdeği 8 haftalıkken ahududuymuş 😂 ben karnımda koca patlıcan gibi olan yavrumu taşırken hissetmiyordum 😂 28 haftalığım heh diyorum şimdi al sana tekme 😂 nefes kesercesine 🤭