Seda42 GlinDirim bende doktora gideceğim hafta heyecandan uyuyamıyorum minik kuşumu göreceğim diye sabirsizlaniyorum
GlinDirim Rabiaaaa Yalnız değilmişim 😍 her gittiğimde ultrasonda bakarken resmen kitlenip kalıyorum bebeğime bakarken ve hiç bitmesin istiyorum 😍
deletedmom211 Ben canım doktor artık bana diyor bebegin yerine senin kalbini duyucaz bide ben çok tedirgin takıntılı biriyim telasliyim yani persembe gunu yine kalbim cikar orta yerinden 🤣🤣
GlinDirim deletedmom211 Benden bir tane daha 😅 memnun oldum 😅 kalbim nasıl attığını bilmiyor resmen bu sabahtı kontrol ayrıntılı ultrasonda 4boyutlu gördüm bebişimi öyle güzeldiii kii ah ah hiç bitmesin istedim😕
Rabiaaaa GlinDirim Aynen öyle 😍 tekmelerken bile heyecanlanıyorum hiç durmasın sürekli tekmelesin istiyorum 😂😂
deletedmom211 GlinDirim gercektenmi ne guzel canim bende merak ediyorum ya bu arada canım ne kadar detaylı ultrasyon pahalı mi
GlinDirim Rabiaaaa Evet ya bir de tekmelemeyince hiç kıpraşmayınca merak ediyorum hemen 😍 kaç haftalık canım senin cinsiyeti ne birde😂
GlinDirim deletedmom211 ben özele gidiyorum muayeneye canım özelde gittiğim dr ayrıntılı da yapıyor ekstra ücret ödemiyorum 130lıra
deletedmom211 GlinDirim he iyimis canım tamam bende özele gidiyorum ayreten 300 400 diyorlardı kızlar ondan sordum ayrillntili ultrasyon 'la detaylı ultrasyon farklı galiba
GlinDirim deletedmom211 perinatolojiler de öyle sanırım fiyatlar ama ben gerek duymadım acıkcası doktorum herseyıne ayrıntılı baktı zaten kalbine kafa yapısına midesine böbreklerine herşeyine bi sıkıntı da yok çok şükür gayet saglıklı ama yaptrmak ısteyen tabıkıde yaptırır hoş yaptrsa bişey cıksa Allah korusun sakat fılan dese aldıracak değil ya
Muhammedyusuf deletedmom211butun gece uyuyamadım burun tikanmasindan nefes alamıyorum … Nasıl geçecek hiç bilmiyorum bı aya yakındır böyleyim.
Seda42 GlinDirim Rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inslh gözümüzün önünden ayıramayiz herhalde özleriz hep ❤
GlinDirim SmyySyl 16.hafta da öğrendim zaten annem ılk gebelıgımı soyledıgımde daha kızın olucak senın dedı annelere malum olurmus😂 herkes de senın gobegın kız gobegıne benzıyor dıyodu benı kıza hazırladılar erkek cıksa bıraz husran olurdu😂
SmyySyl GlinDirim 16. haftadan once tahmınde bulundumu peki canım benim 11+5 ken kıza benziyor demişti 14. haftamı bekliyorum net ogrenmek icin yani 11 12 haftalıkken bu haftalarda tahmınde bulunmusmuydı doktorun?