2463nry Meraba kızlar karınca yumurtası yağını kullanan oldu mu hiç ? Tüyleri azaltma seyreltme gibi bi özelliği varmış. Çok eskiden yengemde kızına kullanmış kullandığı yerlerde yok şuan ama o direkt yumurtasından almış sanrm şimdi biraz araştırdım da yağı çok faydalı deniyo birde burda sormak istedim. Hatta araplarda bebeklerde bile kullaniliyomus ki büyüyünce tüy sorunu olmasn bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim
Kbrash 2463nry bebekken henüz tüy yokken sürülünce etkisi oluyor diye biliyorum ben. Ama doğru olmayabilir tabi. Ve dediğiniz gibi direkt olarak yumurtasını sürünce.
svmm 2463nry seneler önce denemiştim biraz geç çıkarıyor ama çok düzenli kullanmama rağmen etki etmemişti belki kişiye göre değişir en son 3 sene önce lazere başladım daha önce gitmediğime pişman oldum
2463nry Kbrash direkt yumurta bulmak da zor keşke bulunsa kızıma çok istiyorum çünkü ben çok çektim tüy sıkıntısı
2463nry svmm bende lazere gittim ama gittgiim yer iyi değildi sanrm etki göremedim ve benm ciddi anlamda çok fazla tüylenmem var malesef
BaharCos Bacaklarımda kullanmistim ergenlikte. Tuylerimi bırakın azaltmayı azdirdi bile. 23 yaşında falan da epilasyona gittim ancak o şekilde azaldı. Baya az çıkıyor su an. Parama, emeğime yazık olmuş o salak yağ yüzünden.
Mry02 2463nry hormonların düzene girdikten sonra dökülür diyor doktor cnm bilgin olsun sabret inşallah geçer gider
Mry02 2463nry kuaf konserve agdası var cnm ama bezle çekilen en iyisi o normal de tüylerim bazı agdada çabuk çıkıyor kalınlaşıyor ama bu adada hem azaldı hemde 1 aydan fazla sürede çıkmıyo dene istersen Bi belki faydasını görürsün uzun süre tüy sorunun olmuyo ayda yada 2 ayda 1 ancak çıkıyo
svmm 2463nry düzenli gittin mi düzenli gitmeyince etki olmuyor ya da başka yeri dene ben 5 seans gittim bacak komple bitti sonra tiroid sıkıntısı yüzünden ara verdim derken hamilelik çok şükür çıkmadı hala ama bi kaç defa daha gidersem komple biticek yani 1.5 senedir gidemedim
2463nry Mry02 ya bide onu deniyim belki ise yarar şuan pandemiden dolayı kuaför falan da yok kapalı hep kendim yapmaya calisicam