UrazyadaMasal UrazyadaMasal Gulnoza94 ben 11 kilo almıştım ama 1 ay erken geldi oğlum 12yi tamamlardim heralde birazcık fazla olsun amann alınan kilo olsun sağlıklı olsunlarda verilir
birprensesvebirprensannesi UrazyadaMasal Aynen öyle . Ben kiloyu sıkıntı yapmıyorum sadece bi arkadaşım çok kilo aldı ödem topladı vücudu acil sezeryana alınmıştı ondan korkum 🤷
Sibelrx birprensesvebirprensannesi 9 hafta 4 gunluk olup yuzunde sivilce koku hassaiyeti olup gobekten ve kalcadan kilo alip cinsiyet belli olan varmi oglumda zayiftim bunda kilo aldim cinsiyetle alakali mi acaba
birprensesvebirprensannesi Sibelrx Yani sivilce genelde kız çocuklarında olur ama kilo konusunda bilemeyeceğim kızımda doğru düzgün karnım çıkmamıştı bile. İkinci yada üçüncü gebelikte karın erken çıkarmış ondan olabilir canım
ikiponcik_annesi birprensesvebirprensannesi inşallah en kısa zamanda geçer napalım bebişler için katlanırız 😊
GoldenRose21 Asyakuzusu aynı aynı resmen:)) ilkinde 16. Haftadan sonra bitti bulantılar . Bunda ise doğuma 2 hafta kalmış yeni geçti hatta azaldı diyelim. Çok halsizlik oldu bi de .
2bebis1anne birprensesvebirprensannesi ben kizimda cok fazla sivilcelenmistim vede sabah aksam uyuyordum ama cok sukur bunda hic uyumuyorum ve oyle sivilcelenmedim daha cok kucuk cinsiyetini ogrenmedim cinsiyetle alakasi varmi bilmiyorum ama iki gebelik cok farkliymis
Zeyynep birprensesvebirprensannesi benim tansiyonum hep öyle düşüktür:) yani 12 falan olması bana ağır geliyor mesela inş seninde normalde döner bian önce 🥰
Cerenay birprensesvebirprensannesi şimdi hiç çıkmadı aksine ilkinde hemen çıkmıştı bunda geç çıktı ama baya bulantim oldu ondan da olabilir
2bebis1anne birprensesvebirprensannesi yarin 6 haftalik olucam ama ilk kizimda daha adetim gecmeden sivilcelenmistim vede cok yatiyordum ya gunduz 1 e kadar yatardim uyanir kahvalti yapar yine uyurdum aksam esim geldiğinde hic zorlanmadan yine yatardim bunda oyle degilim insaallahta olmaz 🙈🙈🙈🙈
bambam_betty birprensesvebirprensannesi bulantı, kasılma, fazla kilo… Gerçi bunda daha yolun başındayım ama yine ayni ilerliyor.
birprensesvebirprensannesi bambam_betty Bende daha yolun başında 2 kilo aldım kasılmalarım var benimde yalnız degilmisim demekki 🤷 Bulantım da arada sırada 🤦