Kızlar merhaba 🙋🏼♀️ Samsun da yaşıyorum 14+1 mide bulantılarından kafamı kaldırıp bi konuda fikrinizi almak istiyorum 🙏🏻 Hamilelikteki tüm sürecimi Devlet hastanesinde tamamlamak istiyorum fakat bi gittiğim doktora bir daha randevu bulamıyorum..bulsam da beni hatırlar mı ayrı konu..herşeyi düzenli ve söyledikleri gibi yapıp sürekli farklı doktorlara gözükmek yine de sağlıksız bir süreç mi olur? İlk gebeliğim ve herşeyin acemisiyim😅ikili tarama için özel bi hast.muayene oldum ve dr her ay kan tahliline bakarım su ay su test bu ay bu test,idrarda protein çıkarsa anne karnı ölüm vs bi korkuttu beni yani anlamadım ya benim annem beni doğururken oturmuş sıra beklemiş hastanede..hani çok özensiz olmak istemiyorum ama böyle dünya da tek doğuracak olan benmişim triplerine de girmek istemiyorum.gönül tabii ki prensesler gibi geçirmek ister ama bu şartlarda özel hast.beni aşıyor..ilaveten samsunda olup devletten dr.önerisine de açığım hatta rand.alabilmenin hilesi varsa ona da açığım☺️Bebeklerinizden öpüyorum🙋🏼♀️💕