Gull_94 Hayat1234 babamız Yamaç dedı sımdılık baska ısım dusunmedım henuz kesın degl ama ılk sırada bu var
Damlamm Hayat1234 allah nasip ederse defne koyacağız herseyini defne ismiyle hazırladık bile geriye beklemek kaldı allah yavrularimizi adıyla guzel ve sağlıklı yaşamayı nasip etsin insallah🙏🤲
Hayat1234 Benimde(hayat) nasıl kızlar hala bi kararsızlık var bende yeni isimler güzel ama onlarida eşim istemiyo pek ne yalan soylıyım hayatada alıştık 😊
Mom0101 Hayat1234 hayal daha güzel bence daha güzel seyler cagrıstırıyor. Hayat da güzel ama sanki daha olumsuza gitti aklım bilemedim
Haticesimsekkk likapaa53 Hayat1234 içinize sindiyse ne güzel önemli olan o ☺️ Ama dışarıdan bi göz olarak pek hoş gelmedi benim kulağıma.
F-Gemi Caglasimsekk bizim cimcimede Amine Şevval olucak inşallah🥰 sizinkide güzelmiş isimleri gibi yaşasınlar inşallahh🐣🧡
Hayat1234 Damlamm çok teşekkür ederim güzel dileklerin için bu isim için eşimin ailesinden hep kötü tepkiler aldim oyüzden yorumlara ihtiyacım var
Damlamm Hayat1234 valla karisirlar kuzum herkes birseyler söyler kimisi begenir kimisi begenmez insanları coguu seylerde memnun edemzsin icine sinen olsun sonucta sizin evladınız 😊