tkirlay Bende 8 haftalığım dediğiniz gibi bel agrısı geçmiyor biraz yürüyeyim yada ayakta durayım yatıp kalıyorum korkuyorum da çarşamba günü doktora sorcam insallh kötü bilişimi değildir
esengl_ tkirlay kötü değil gebelikten oluyor bunlar hep beni fizik tedaviye yönlendir di yarin gitcem
Gzdehnm Thysn23 teşekkürler 27 haftamdayım henüz doktorum bir şey demedi ama nasıl olur normal bilemiyorum açıkçası 🤷🏻♀️Sizin için bir şey belli mi
Thysn23 Gzdehnm yok benim de daha belli değil iki fıtığım vardı şimdi diğer tarafta da ağrı başladı bacak bacak üstüne atınca tutuluyorum bazen oğlum ya da eşim gelip bacağımı diğer bacak üstünden aliyo duzeltiyo
Gzdehnm esengl_ genelde sol kalçamda ve bacağıma vuran ağrı oluyor. Ya da aniden belim kitleniyor😒 geceleri asla yatırmıyor ağrı oluyor belimde kalçamda. Sabah yürümeye başlayınca yavaş yavaş azalıyor o ağrılar. Otururken bile sol kalçam batıyor sanki
esengl_ Gzdehnm ayy napiyorsun ya sordunmu doktoruna ben şimdi sordum fizik tedaviye yönlendirdi bu acılar katlanacak gibi değil ya
Burcinisp88 esengl_ benimde ilk hamileliğimde olmuştu. 2-3 ay topallamıştım. Sert bi zeminede yatamıyordum. Doğumdan sonra kalktığımda geçmiş idi. 🤷♀️
esengl_ Burcinisp88 dayanamıyorum ki ağrıya 2 ay ne iki gün oldu tuvalete zor kalkıyorum oturduğum yerde ağrıyor
F-Gemi Papatya0605 doğumdan sonra veririz aldığımız gibi inşallah 36 bedenime geri dönmek istiyorum😅🥰
esengl_ F-Gemi inşallah veririz vallahi 36 haftalık 11 kilo aldım suanlik 15olur o birde kilo takıntım var
Zeycannn esengl_ benim 16 haftalık şuan daha hiç bulantım olmadı ama gördüğüm rüyalar hep kız bebeğe işaret ismine kadar rüyamda gördüm bakalım hayırlısı perşembe günü kesinleşir cinsiyeti 😂🌺
esengl_ Papatya0605 😂 vallahi çok zor ya ne berbat bişey bugün mesaj attım doktora fizik tedavi ye git dedi bakalım gideceğim artık dayanamıyorum.vallahi
esengl_ mercimeginanne 40 saatte anca cevap veriyor 🙄 evet fizik tedavi ye git dedi o baksın birde dedi bende yazdim normal mi bu kadar diye daha yazacak
esengl_ Hamsicikk aynı ben işte bende 36 dayım vallahi erkek başlamış senin bende hepsini kullanıyorum ama yok hiçbir faydası. Bugün mesaj attım doktoruma fizik tedaviye git dedi
esengl_ mercimeginanne inşallah yapar geçer normal değil dedi bu kadar ağrıması yürütmesi kaslarim mi zayıf ne bel fıtığımda yok bildiğim kadarı ile ondan olsa
esengl_ F-Gemi sıcak suya tuta tuta artık popom sarkacak 😂😂😂 doktorum fizik tedaviye git dedi bakalim
XxKirmizibalik Benim de ilk haftalarda olmuştu WC de falan kalıyordum kalkamıyordum magnezyum verdi doktorum şükür geçti
esengl_ XxKirmizibalik yok canım ya ben magnezyum u 4. Aydan beri kullanıyorum hiç olmaması lazım ama baksana ne haldeyim
esengl_ Zeycannn hadi inşallah hayırlısı olsun bana 15 e kadar kız dedi 16 dan sonra erkek dedi erkek şuan. Sağlıklı olsun yeter . Ben çin takvimi mi neydi ondan bakmıştım erkek çıkmıştı tabi tesadüf pek inanmıyorum da 😁
esengl_ Muhammet11 magnezyum u 4. Aydan beri kullanıyorum ama bir faydası olmadı ağrıyor ağrı kesici de alıyorum üstelik bende 36 yım ama geçmedi fizik tedavi ye git dedi bugün doktorum da yattigim.yerden kalkamadım hiç bugün tuvalate zor gittim😔
Muhammet11 esengl_ Allah yardımcın olsun canım Rabbim şifa versin az kaldı inşallah bebeğini kucağına alınca herşey geçer