Aysetnj 21 haftalik hamileyim..2 gundur kasiklarima sanci giriyor yururken özellikle.. korkuyorum düşük belirtisi mi diye ilk gebeligim pek bilgim de yok.. dr a gitmeli miyim sizce.. 2 hafta var randevuma..😥😥
Deletedmom15257 Aysetnj cnm korkma enfeksiyonda öyle oluyo iki haftayı bekleme git ki tedavi edilsin 4 gün önce ellimle destek veriyordum hem.kasik hem karın ağrısından onun için korkma 18 haftalığım bende
Retina Aysetnj tatlım çatı ağrısı mı vajinanın iç taraf mı ağrıyo yürürken şayey öyleyse benfr o haftalar oldu koltuktan kalkamıyodum o dereceydi zamanla azalfı yabi magnezyum aldım çok iyi geldi magnosit magnezyum hap olanından içtim.doktoruna söyle yazar kramplarda bşlar zaten ufaktan
Nimetfatih Aysetnj 17+4 günlük hamileyim şiddetli kasık karın ve bel ağrısıyla doktora gittim. Progestan diye bir hap verdi. Çok şükür kanamam yok. Bi git istersen doktora
Selmas57 Git tabi, hic bekleme. Allah korusun her zaman evhamli olmak lazim erken doğum falan olmasin
beyzanur06 normal canm kramp giriyodur dinlenince geciyorsa agrı telaslanma bende 29 haftalk hamileyim bugun bende de sanci oldu heralde doguruyorum dedm ama dinlenince gecti 😀
Aysetnj Tekme atiyor net bi sekilde hemde.. ama dun iftara yemek yetismicek diye cok hizli hareket ettim kendimi kastim sanirim dunden beri kasiklarim agriyor
Selmas57 Aysetnj tekme atinca afedersin altta mi hissediyosun ? Ben erken dogumla oglumu kaybettim o yüzden soruyorum. Bende cok asagida hissederdim yavrumun tekmelerini meger dogurmak uzereymisim
Mihrababat Bnde 22 haftalık hamileym aynı sıkıntı bende de oluyor özellikle fazla yürüdüğümde oluyor ama oturup dinlendiğim zaman geçiyor fazla yorulmktn oluyor bnce korkulck bişey değildr merk etme 😊
Espbulut Selmas57 kaç haftalık Doğum yapmıştınız çok özür dileyerek ve üzülerek soruyorum hatırlatmak istemeden 😔
Espbulut Selmas57 Benimde bir haftadır kasılmalarım var yürürken hemen rahmime dayanıyor yürütmüyor ama geçiyor arada böyle devam etti ama dünde hemen kasığımın içine tekmelerini hissettim canım çok yandı sanki ayağı çıkıvericekmiş gibi. Eşime doktora gidelimdyorum normaldir bişe olmaz diyor , korkuyorum 😔😔
Aysetnj Selmas57 Allah tekrarini yasatmasin insAllah canim.. tam kasiklarimda tekmeler kemiklerin 2 3 parmak yukarisi.. sen nerde hissetmiştin canim..
Selmas57 Espbulut 25 haftalik yaptim. 23 haftaliktim bana doktor acilmis bebeginin ayagi rahime dayanmış allahtan suyun patlamamis dediği gunu hic unutmam ...
Selmas57 Espbulut Canim seni korkutmak istemem ama aynisini bende de vardı .. Rahim kisalmis benim ve hic acildigini bile hissetmedim. Hemen git kimseyi dinleme bence allah korusun 🙏🙏
Espbulut Selmas57 peki rahim kısalığı gibi bir sorun yaşamış mıydınız yoksa kendi kendine mi kısalmış her şey yolundayken 😔 ben bi gideyim o zaman eşim kızıyor evham yapıyorum diye Of of ne kadar zor bir durum ya hayırlısıyla bi doğsalar 😔
Selmas57 Espbulut hayir ilk gebeligimde. Sadece yururken sag kasigimda ağrı ve tekmeleyince aşağıda cok hissediyordum. Rahim ağzı yetmezlgii diyolar buna ve aniden olan biseymis
Espbulut Selmas57 çok teşekkür ederim kıymetli cevaplarınız için ve tekrar özür dilerim sizi üzdüysem. 🙏 Allah her şeyin hayırlısını nasip etsin evlatlarını güzel annelerine bağışlasın 🙏
Selmas57 Espbulut ne demek, ama yarin hemen gidin kim ne derse desin. Insan hissediyor anne yüreği, bende her şeyi hissettim, kimseyi dinlemedim . hayirlisi buymuş insallah evladini kucağına sağ salim alırsın 🙏🙏🙏🙏