civcivimm_ Kızlar size de oluyor mu sürekli sıcak bana gun için de evdeyken balkon kapısını açıyorum sıcaktan geceleri de üstüm açık yatıyorum doğuma kadar boyle devam eder mi ? Resmen vücudum yaz mevsimini yaşiyo
Sebis3232 civcivimm_ vala suan 33üm başından beri öyleyim vücudundaki kan akışı fazla diye demişti doktor
Hatice29 civcivimm_ Aynı sorunu yaşıyorum resmen kış aylarında üşüyen kat kat giyinen ben şuan kısa kollu üstü açık yatıyorum arada balkonda yemek yediğim oluyor çok fena bu sıcak basması ayaklarımın altı ateş gibi 😢
Minik2829 civcivimm_ 38 hafta icindeyim.ayni durumdayim.sabahlari ter icinde kalkiyorum😀 yazin o sicaklarda terlemeyen ben simdi terliyorum.askiliyla geziyorum deli gibi😀🤪
civcivimm_ Semaykuntt haftamiz aynı millet donarken biz terliyoz cok garibime gidio ayaklarımın alti resmen yanio sanki
Tanosunannesi Kesinlikle bende de var 26. Hafta bitmek üzere gece terledigim bile oluyor gece uykularım zaten bölünmeye başlandı
civcivimm_ Sebis3232 hiç guzel bir durum deil üşümeyi tercih ederdim sıcaktan nefret eden biriyim şahsen
Semaykuntt civcivimm_ aynen eşim bazen ben üşüyorum sen nasıl terliyorsunuz hele diyor aka bu hafta daha çok daraltmaya başladı canım sıcak basmaları terlemezler falan bunaltıyor insani
civcivimm_ Hatice29 bende kisa koluyla geziyorum eşim surekli kızıyor hasta olucam diye cekilinmez bir hal
Sebis3232 civcivimm_ bende canım da napalim sabır vala menapozlu gibi oldun diyo eşim de çok üşür evde cami ben aciyom o kapatiyo😣
civcivimm_ Semaykuntt benim eşimde ayni bir türlü seni çozemedim dio bu hamileligin bitsin yeter dio 😂😂
civcivimm_ Minik2829 senin az kalmis yine benim daha 7 haftam var nasil geçicek bu gunler bilmiyorum bu sıcak basmalari olmasa şikayet edicek bir şeyim yok
Semaykuntt civcivimm_ ahahah bu eşler hep mi aynisini söyler 🙈🤭😂 evde tişört ile geziyorum püfür püfür bazen corapsiz kızıncada2bana geliyorlar geliyorlar diyorum susuyor 😂😂😂♥️
Aksoytetik civcivimm_ 36haftalık oldum aslında soğuk biliyorum ama ben yanıyorum geceleri üzerimi örtmüyorum Ayaklarım ve göbek bölgem yanıyor özellikle
civcivimm_ Aksoytetik benimde ozellikle ayaklarim gidip buz gibi suyun altında tutuyorum rahatlıyorum ama yine ayni duruma geliom
Aksoytetik civcivimm_ kaç haftalıksın? Bende mide yanması da çok oluyor karnım iyice gerildi nefes alamıyorum acıyor karnım gerinmekten.