Hafsa128 Geceyi hergün 1 kase yoğurt ile kapatıyorum. Siz ne ile kapanış yapıyosunuz😂🥰 birde benim gibi balık kapsülünü tüketemeyen varmı yaa??
alenrenas1 Hafsa128 bende genelde muzla falan acıkıyorum yemek yemektense muz yiyorum yada başka meyve 😅 ben hiç kullanmadım bana re genesis max verdi eşim onda da omega vitamini var diye ekstra balık yağı veya kapsülü tüketmiyorum
busraerdalll Hafsa128 meyve ile kapatiyorum genelde muz kivi elma falan daha da aciktiriyor ama yatınca geçiyor napayım 😂
koala06 Hafsa128 1 tane muz ile kapatıyorum geceyii taa ki 1 saat sonrasına kadar. Bizim oğlan ana kalk ben acıktım diyor hiç uyuyamuyorum mecbur yoğurt mandalina birşeyler atıyorum ağzıma😂😋
Hafsa128 Busra3509 10. Haftada yazmıştı doktor bana 22 haftalığım hiç düzenli kullanamadım midem bulanıyor
Busra3509 Hafsa128 bende bulantı dan folik asit bile alamamsdm. Demir haplari da ya ishal ya kabz yapıo. 🥺
Duygularca Hafsa128 gündüz süt içmediysem ballı süt içerek yoksa da su falan. Balık çok sevmediğim için omega üç için hap alıyorum
Duygusuz Hafsa128 yarım ekmek sandviç yedim 🤣 tabi arkasına bir cennet hurması şimdi magnezyumu içip yatacaagım
Sezeniniz Hafsa128 bende kızarmış ekmek üzerine tereyağo yanınq peynir zeytin domates ile kapatıyorum 😩