@My12
@hazal_prensesim2021
benim bu 7. gebeliğim, ilk 5 inde kan testi bile yaptırmadım çünkü dediğiniz gibi sperm yumurtayla birleşirken hissettim,hatta hissetmek ne kelime gece uyutmadı o his beni ertesi gğn eşime müşdeyi verdim tabi ☺️ bu son ikisinde isee sperm daha içeri girer girmez nerde geçti nerde kaldı,nerde takıldı hepsini biliyordum resmen görüypr duyuyordum yahuu☺️ hatta eşime dedim bu yeterli gelmedi az daha takviye yapalım yoksa yumurtam bağıra bağıra ölecek 😞 neyse ki son 2 hamileliğimdede benim hislerim sayesinde tutturduk yine 😂 ilk tekmesini tam 4. haftada hissettim ama ufak ufak, artık 5 haftalık olduğumda tekmeden yumruktan uyuyamıyordum ☺️ olsun dedim yavrumun canı sağ olsun… şimdi 21 haftalığım oğlumla sohbet ediyoruz,bana cevap veriyor baya sesli mesli 🥰🥰 YANİ DEMEM O Kİ bayanı haksız yere itham ediyorsunuz gayette herşey hissediliyooor. belkide o kadar duyarsız vurdumduymazsınız ki içinizde hoplayan zıplayan 1 aylık çocuğu kaale almıyosunuz,burdada anca tıbben imkansız nidaları atıyosunuz!!!!! siz bizim gibi şanslı kesimden değilsiniz diyeee kıskanmayın taam mı . ☺️☺️😂😂😂🥰