Emircan hazal_prensesim2021 doktorum teyit etti insanlar neden kabullenemiyor anlayamadım 😂 kardesim herkesin bünye meselesi sen hissetmemişsin diye bir başkasıda o şekil olmaz herkesin farklı farklı sonucta gebeliği vücudumuz aynımı
hazal_prensesim2021 Emircan inandırıcı bişi soylede inanalım ozaman kardeşim ben 10 yıl radyolojide ultrasonda görev yaptım yeni kendine gelen yeni canlanan bir bebekten bahsediyoruz ne gücü kuvvveti olucakta sana hareketini hisserttiricek alllah askina sizin bağırsaklar fazla çalışıyor onların hareketidir o teyit meyit muhabbbeti boş.
Emircan hazal_prensesim2021 ahahahhaah doktor musun sen radyolojide calısıp calısmaman ne alaka pes yani güldürdün ya sagol canım 😂😂😂 insanlarda vardır zaten hep bir muhalefet 😂 sen işine baksana kendi hamileliğine bak kimse kimseyi ilgilendirmiyo canım bukadar canın sıkılmasın 😂
Sevgi1907 Emircan masallah valla o zaman ben 20 haftalikken hissettim siz baya baya zeytin kadarken hissetmisiniz
My12 Emircan ya Allah aşkına o haftalık çocuk fasülye kadar ne kolu var ne bacağı ultrasonda neyini teyit ettin doktorlar bile imkansız olduğunu söylüyor Yakında biri çıkıp diyecek ki ben spermin yumurtayı döllerken ki hareketini hissettim.o kadar kişi imkansız olduğunu söylüyor ama siz hala ben bilirim kafasındasınız evet hepimiz cahil bi siz biliyorsunuz
Emircan My12 evet sizler bilgili insansınız zaten 😂biraz saygılı olun görüşlere muhalefet yapmayamı geldiniz bir konu acılmıs ve herkes yorum yapıyor kimse kimseyi ilgilendirmesin mumkünse kimse kimseye sormuyor doğru olabilirmi diye o yüzden işinize bakın
Krizantem_ Bende 16+5 im, ilk gebeligim 2 3 gündür kasiklarimda farklı bir şey hissediyorum gaz gibi değil,pıt pıt küçük hareketler ☺️özellikle sabah. nasıl anlatayım parmagin ucuyla yavaşça dokunulmus gibi yani ayy anlatamadim😂 bebegimdir inşallah ☺️🤭
Emircan Krizantem_ işte tam bahsettiğim sey bu evet bebegin hareketleri onlar canım doğru hissediyorsun :) ama bazı cahillere anlatamıyorum cok bilmişler
Hamileyim-mutluyum Defne28 19+4 te seğirme şeklinde hissettin ben merak etme hissedersin canım daha erken
Busra3509 Defne28 bende 16 haftalık hamileyim bir an önce hissetmek istiyorum Nasıl bir his acaba bazen böyle bağırsak hareketleri falan oluyor acaba diyorum hissediyor muyum sonra yok diyorum daha değildir sabırsızlıkla bekliyorum ben de
My12 Emircan 8 haftalık bebeğin hareketlerinin hissedilmeyeceğini anlamak için doktor ya da radyoloji uzmanı olmaya gerek yok birazcık beyin kalıntısı olsa anlayabilirsin diye düşünüyorum .
hazal_prensesim2021 Emircan asil sen hepimizi güldürdün wallla sağol yaa herkrz yanlış bı sen doğru işine bak yaaa olabilicek şeyler söyle şurada herkez olamaz diyorken böyle olur diyen tavirlariniz beni benden alıyor cahillik başa belaa alllah akıl fikir versin😂
Emircan My12 o beyinde sizimi bulmuş yani tek düşünebilen mantıklı sizmisiniz saygısız. İşine bak yazma
My12 Emircan senin gibiler yüzden insanlar yanlış bilgilendiriliyor kimseyi ilgilendirmiyosa saçma salak postlar açma yorumlara tahammül edemiyosan saçma düşüncelerini içinde yaşa
My12 Emircan insanlar sana doğruları anlatmaya çalışıyor asıl cahillik cehaleti kabul etmektir zaten .
Emircan My12 akılsızmısın kardeşim kim kime yanlıs bilgi veriyor uzattınız ammaa haa inanmayan yoluna baksın uzatmasın
hazal_prensesim2021 Emircan hadi sen kendi saygina bakkk sizinle muhattap olmak doğrusu şudur demek bile anlamsız at gözlüğü takmış insanlarla niye muhattap oluyorsak😀